News Flash:

Ghid Sanatate Buna Ziua Iasi - Ce trebuie sa faci in caz de toxiinfectie alimentara

22 Decembrie 2009
613 Vizualizari | 0 Comentarii
Majoritatea persoanelor sunt expuse pericolului de a face toxiinfectie alimentara acum, in preajma Sarbatorilor de Iarna. In cazul unei toxiinfectii alimentare bea multa apa, supe limpezi sau strecurate, suge cuburi de gheata daca nu poti sa inghiti nimic. Cand ai ajuns la momentul in care poti sa mananci, nu te aventura spre mancarurile grele, ci incepe cu cele usor de digerat, cum ar fi bananele, orezul, piureul de mere sau painea prajita. Usturoiul crud are rol de sterilizator, acesta fiind un remediu naturist folosit de mult timp. Cand nu functioneaza metoda clasica de rehidratare a organismului, atunci trebuie sa apelati la produsele farmaceutice. Sunati medicul de familie cand simptomele intoxicatiei dureaza peste cateva zile, se instaleaza febra, durerile mari. Ca sa evitati aparitia acestor probleme stomacale, aveti grija de unde procurati carnea si gatiti fiecare fel de mancare astfel incat nici un ingredient sa nu ramana crud. In perioada sarbatorilor nu trebuie sa va lipseasca din casa ceaiuri de plante (musetel, menta), bicarbonat de sodiu si de alte produse pentru dureri de stomac, antitermice, pansamente sterile.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 22 queries | Mysql time :0.020246 (s)

loading...