News Flash:

Ghid Turism BUNA ZIUA Iasi - Gastronomia

2 Octombrie 2009
636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghid Turism BUNA ZIUA Iasi Gastronomia
In bucataria cubaneza se amesteca gusturile spaniole si africane. Principalele ingrediente ale preparatelor culinare cubaneze sunt: orezul, fasolea, porumbul, cartofii, carnea de porc, carnea de pui, carnea de vita, pestele, sepia, racul si langusta. Langa toate acestea se adauga garnituri bogate, sosuri gustoase si salate. Dupa felul doi nu lipseste nici desertul, care de obicei este inghetata, cascaval cu sirop de cocos sau omleta cu rom. Cele mai populare preparate culinare ale insulei sunt fasolea neagra cu orez si cu friptura de pui, purcelul prajit cu cartofi prajiti si cu salata si sepia. Gurmanzii pot gasi toata paleta de fructe de mare preparate in cele mai diferite moduri. Langa sepia, bucatica de rac si platoul cu langusta, gasim in meniu ragu de crocodil si carne fiarta de rechin. Nelipsite sunt fructele proaspete: mango, papaya, avocado, banana, ananas, care se servesc in forma unor platouri de fructe.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017317 (s)

loading...