Sport

Ghinion teribil pentru Vlad Chiriches! Internationalul roman a urlat de durere, dupa ce s-a accidentat cu Atalanta

Publicat: 23 apr. 2019
1

Ghinion teribil pentru Vlad Chiriches. Internationalul român s-a "rupt" din nou. Acesta a acuzat probleme la umarul stâng. Fundasul central s-a accidentat în prima parte a meciului dintre Napoli si Atalanta, din etapa a 33-a din Serie A. Fundasul central de 29 de ani s-a accidentat în minutul 9 al întâlnirii si nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit.

Chiriches s-a lovit la umarul stâng în urma unui duel cu Zapata. Din ce se vede pe imagini, se pare ca internationalului român i-a sarit umarul. Fundasul central a avut dureri groaznice, dupa cum se vedea chiar si pe fata lui. Chiriches a fost înlocuit cu Luperto în minutul 13. În mod normal, daca nu este ceva foarte grav, Chiriches ar urma sa lipseasca de pe gazon aproximativ o luna.

Vlad Chiriches a mai fost accidentat la umarul stang

Chiriches a mai avut probleme la umarul stâng si în 2017, dupa ce s-a accidentat tot într-o partida jucata în Serie A, pentru Napoli. Românul a suferit o luxatie la umarul stâng în partida câstigata de Napoli împotriva echipei Bologna, scor 3-0.
Chiar daca initial a amânat operatia, Chiriches a acceptat în cele din urma interventia chirurgicala, care a avut loc la Roma, în mai 2018. Internationalul român a stat pe bara în jur de doua luni.
Internationalul român a lipsit jumatate de an. Vlad Chiriches s-a accidentat grav la meciul României cu Muntenegru, din Liga Natiunilor. A suferit o ruptura a ligamentului încrucisat anterior la genunchiul stâng.
Acesta a revenit pe gazon în luna februarie, dar cateva saptamâni mai târziu s-a accidentat iarasi si a fost nevoit sa stea departe de teren înca o luna. Chiriches a avut probleme musculare.

Adauga un comentariu