Retete de post

Ghiveci de legume

Publicat: 31 iul. 2015

Ingrediente:

2 cepe medii
1 ardei gras verde
1 morcov marisor
1 mana fasole verde (congelata)
2 cartofi potriviti
1 dovlecel mic
1 mana mazare (congelata)
patrunjel
2 rosii mari foarte coapte
ulei

Mod de preparare:

Legumele le-am curatat si spalat. Ceapa am tocata marunt, morcovul rondele, iar ardeiul julien, si le-am pus sa se caleasca in ulei. Cand s-au inmuiat am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa dea in cateva clocote, apoi am pus cartofii taiati cuburi, dovlecelul rondele, mazarea si fasolea congelate, am pus si o lingurita de sare, si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Rosiile le-am taiat cuburi si le-am adaugat peste legume, si am mai lasat sa fiarba cca 15 minute. Cand toate legumele au fost fierte, am oprit focul si am adaugat patrunjelul tocat marunt.

Reteta de ghiveci de legume ne este recomandata de Simona.



loading...

Adauga un comentariu