Garnituri

Ghiveci pentru orez

Publicat: 03 mai 2011

Ingrediente:

dovleac
– 2 morcovi
conopida
broccoli
ceapa
cartofi
– dovlecei verzi 2
telina frunze si betisoare
patrunjel
ardei gras rosu si galben usturoi
– 2 rosii
– 250 gr pasta de tomate
sare piper
– o lingura doua supa instant

Mod de preparare:

Legumele se curata si se taie cubulete cit mai mari. Punem ulei intr-o tigaie mai inalta si punem legumele, prima fiind ceapa apoi ardeii, morcovii, rosiile… si restul; punem capacul si lasam sa se inabuseasca bine; apoi punem pasta de tomate si 2 cani de apa. Condimentam, putem pune chiar si ardei iute daca nu avem copiii la masa. Cand este fiert tot se adauga patrunjel verde. Se serveste ca garnitura la orez, cuscus, friptura chiar cu orice fel de carne la cuptor.



loading...

Adauga un comentariu