Funny

Giani din Las Fierbinti si-a cumparat masina second-hand. Ce bolid si-a adus din Germania vedeta Pro TV. Te intalnesti cu actorul in trafic si te intrebi daca e chiar el

Publicat: 08 sept. 2019

Chiar daca nu si-a permis masini la fel de scumpe precum ale colegilor de serial, Bobita si Dore, iata ca si Giani din las Fierbinti si-a cheltuit o parte din agoniseala pe o masina adusa din Germania, insa la mana a doua. 

Actorul Constantin Dita, alias Giani din Las Fierbinti, a facut bani frumosi cu rolul sau din serialul de pe Pro TV, insa asta nu inseamna ca ii si cheltuie la fel de usor. Acesta s-a gandit sa faca o investitie intr-o masina, insa nu una noua, ci second hand.

Asa ca a contactat un distribuitor din Iasi, care aduce masini din Germania, si asa s-a trezit Giani, frumos, intr-o dimineata, cu un Audi de toata frumusetea!

”In acest weekend am livrat o masina speciala unui om special. E vorba despre actorul CONSTANTIN DITA a.k.a GIANI din celebrul serial LAS FIERBINTI.
Masina a fost livrata cu revizia completa facuta in service-ul nostru”, a scris pe Facebook patronul firmei distribuitoare.

Actorul a marturisit intr-un interviu mai vechi ca este un sofer destul de ghinionist, si pana acum a avut destuld e multe accidente de masina.

”Am avut 5 accidente de masina, oameni care au intrat in mine… Am zis ca a fost un an mai ciudat. E urat tare. Au fost cinci accidente si multe alte lucruri. Descopar ca mama face cancer, la jumatate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, a declarat acesta. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit