Cancan

Gianina din Las Fierbinți și Aspirina sunt personajele care dau un farmec aparte serialului

Publicat: 04 nov. 2021
Gianina Las Fierbinți
Gianina și Aspirina sunt două personaje foarte iubite de către public

Gianina din serialul Las Fierbinți, cât și Aspirina sunt două personaje foarte îndrăgite de către public. Pentru scurt timp, Mirela Oprișor (interpreta Aspirinei) a părăsit serialul. Cu toate acestea, ea a revenit din 2017, fiind atunci prezentă într-un episod special de Crăciun. Mai mult, Aspirina și Gianina foarmează un duet foarte apreciat de fanii serialului-fenomen, cele două completându-se de minune.

Serialul Las Fierbinți a fost lansat în martie 2012. În prezent, a ajuns la 19 sezoane și a primit premiul TV Mania pentru cel mai bun serial de televiziune român. Multe dintre personajele emblematice din serial nu au fost prevăzute în scenariu. Un bun exemplu în acest sens sunt Celentano și Aspirina.

Mirela Oprișor, soția scenaristului Mimi Brănescu, se aștepta să interpreteze un rol de doctoriță, nu de prostituată. Mai mult, la început, titlul de Las Fierbinți nu a fost pe placul scenaristului, iar soțul Mirelei Oprișor a mărturisit că, personal, nu ar urmări un serial cu o astfel de denumire.

Gianina, fata naivă din Las Fierbinți

Gianina, interpretată de către Anca Dumitra, este un personaj plin de umor. Tânăra încearcă să țină pasul cu moda de la oraș. Spre deosebire de viața reală, în serial Anca Dumitra nu se remarcă prin ținute provocatoare. Dincolo de platourile de filmare, actrița știe foarte bine să își aleagă ținutele.

Despre personajul Gianina, interpretat în Las Fierbinți, Anca mărturisește că s-a dezvoltat pe parcurs, cu fiecare sezon filmat. Inocența și voioșia Gianinei „s-a instalat pe nesimțite”, după cum declară actrița.

În serial, Gianina are mai multe relații pasagere cu bărbați ca Robi și Giani. În viața reală, se pare că Anca Dumiitra are o relație stabilă cu un bărbat pe care îl iubește. Actrița preferă să păstreze discreția cu privire la viața privată, motiv pentru care numele iubitului său rămâne secret.

În Las Fierbinți, Aspirina este prostituata satului

Personajul Aspirina este interpretată de către actrița Mirela Oprișor. Soțul ei este actorul și scenaristul Mimi Brănescu. În septembrie 2016, Mirela și soțul ei au încheiat colaboararea cu Pro TV, fapt pentru care îndrăgitul personaj a fost înlăturat din serial. După spusele scenaristului, la baza deciziei nu au stat neînțelegeri sau supărări. La un an și jumătate după acest anunț, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Aspirina s-a întors într-un episod special difuzat în Ajunul Crăciunului.

Pentru Mirela Oprișor, revederea cu colegii a fost o mare bucurie. Aceasta spera ca episodul special, cât și întoarcerea ei să le aducă zâmbetul pe buze telespectatorilor. Deși Aspirina nu are copii, Mirela Oprișor și Mimi Brănescu au împreună o fetiță. Cu toate acestea, actrița regretă că nu a avut mai mulți copii, din simplu fapt că nu s-a mai putut.

Atât ea, cât și soțul ei sunt firi creative cu viziuni proprii și personalități foarte puternice. În ciuda faptului că sunt momente în care nu le place ce fac și au discuții în contradictoriu, cei doi s-au obișnuit unul cu celălalt și cu acest stil de viață. În altă ordine de idei, Gianina din Las Fierbinți și efervescenta Aspirina duc o viață total diferită de cea a personajelor din serial.
Adauga un comentariu