Sport

Gica Hagi da lovitura! Chelsea plateste 3 milioane pentru un jucator

Publicat: 15 sept. 2014

Gica Hagi începe sa culeaga roadele dupa cinci ani de munca. Fostul numar 10 al nationalei a demarat în 2009 un proiect îndraznet, unic în România, iar acum Hagi se poate mândri cu prima reusita cu adevarat importanta.

Conform DolceSport, Viitorul va realiza un transfer de marca, pustiul Cristian Manea urmând sa ajunga la Chelsea. Englezii s-au înteles deja cu echipa din Liga 1 în privinta datelor transferului: pustiul în vârsta de 17 ani va aduce în conturile celor de la Viitorul 3 milioane de euro si va pleca la Londra în pauza de mercato din iarna. Potrivit sursei citate, Manea va fi împrumutat pentru început la Vitesse, ”satelitul” din Chelsea din Olanda.

Citeste si: VIDEO! Intalnire de senzatie intre Mircea Lucescu si Gica Hagi

Cristian Manea este unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori ai momentului, fundasul jucând deja titular pentru Viitorul în prima liga. Manea a jucat la nationalele Under 17, Under 19 si Under 21 ale României, iar pe 31 mai 2014 a fost folosit titular de Victor Piturca la nationala de seniori, în meciul cu Albania. Manea a devenit astfel cel mai tânar debutant din istoria nationalei României, depasind recordul lui Gratian Sepi ce data din 1928.

Viitorul a mai trimis un jucator la un nume important din Europa: Mihai Balasa a plecat la AS Roma în 2013 în schimbul unei sume de aproximativ 150.000 euro. Balasa a fost împrumutat de romani, pentru acest sezon, la Crotone – formatie de Serie B.loading...

Adauga un comentariu