Magazin

Gica Hagi, dezvaluiri despre DIVORTUL de PRIMA SOTIE

Publicat: 27 mart. 2015
1

Gica Hagi a vorbit in premiera, la emisunea „Profesionistii” de la TVR, despre viata sa intima. „Regele” a dezvaluit motivele divortului de Leni Celnicu, prima sa sotie. Hagi este casatorit cu Marilena, cu care are doi copii, Kira si Ianis.

„Se spune ca atunci cand erati student v-a placut o blonda de acolo. Dar nu s-a intamplat mare lucru pentru ca, citez, nu era aromanca. Parintii v-au spus sa nu va insurati decat cu o aromanca?”, l-a intrebat Eugenia Voda, realizatorea emisiunii.

Citeste si Hai cu inca o GAFA, Hagi! Stim ca poti!

Gica Hagi a explicat imediat, folosindu-se de o experienta din tinerete: „Tata a fost foarte inteligent si mi-a spus la un moment dat: „O sa ai o prietena, o sa iti fie poate si sotie. Poate sa fie alba, poate sa fie neagra, dar macar sa o stim si noi inainte sa te casatoresti”. La final mi-a spus: „Daca e si machidoanca, noi o sa fim foarte fericiti”.

Hagi a discutat si despre prima lui casnicie, cea cu Leni Celnicu, femeie alaturi de care a petrecut foarte putin timp in 1990, in perioada in care abia se transferase la Real Madrid.

Citeste si Gheorghe Hagi: „Ma duc acasa la sotie si stam singurei. Facem o victorie dupa meci”

”Am divortat la jumatate de an dupa prima casatorie, asa a fost sa fie. Nu am avut niciun conflict. Faci un parteneriat cu cineva in viata bazat pe o incredere totala. Cand nu iti mai place de cineva, nu mai ai incredere sau nu mai merge, e bine sa nu te incurci. Atat de simplu este!”

Adauga un comentariu