Sport

Gica Hagi este sigur ca fiul sau va ajunge la o echipa mare din Italia

Publicat: 22 sept. 2015
1

Desi a petrecut doar doi ani în Il Calcio, Gica Hagi ramâne un nume important în Italia, unde a evoluat la Brescia, atât în Serie A, cât si în Serie B. Prezent la Monte Carlo, unde a fost rasplatit cu Golden Foot pentru extraordinara sa cariera, fostul capitan al nationalei României a acordat un interviu site-ului TuttoMercatoWeb, în care a vorbit despre sansele fiului sau de a avea o cariera importanta în Italia, dar si despre doi dintre jucatorii români din Serie A TIM, Ciprian Tatarusanu si Vlad Chiriches.

Citeste si: Gica Hagi, lovitura de UN MILION DE EURO

Într-un interviu recent pentru Gazzetta dello Sport, Hagi a povestit cum a ratat sansa de a-l înlocui pe Diego Maradona la Napoli si de a evolua astfel la un nume important din cel mai puternic campionat al lumii în acea perioada. Conducerea Bresciei s-a opus acestui vis, dar „Regele” spera ca fiul sau sa beneficieze de oportunitatea pe care el nu a avut-o. „În viata nu poti avea totul. Probabil va reusi sa o faca fiul meu, la un moment dat. Eu n-am avut aceasta oportunitate, dar îmi ramân momentele frumoase de la Brescia”, a declarat Hagi. Ianis Hagi a fost deja achizitionat de Fiorentina, dar toscanii l-au lasat în continuare la Viitorul, pentru a-si continua procesul de crestere si pentru a capata mai multa experienta. „În fotbal nu e bine sa vorbesti înainte. Are talent, îi place sa joace fotbal, are calitati pentru a avea o cariera importanta, dar e tânar, are doar 16 ani. Daca are ambitie si munceste, cred ca poate ajunge departe. Are ambele picioare, are o viziune de joc foarte buna. E un adevarat decar”, l-a caracterizat tatal sau.

Citeste si: FENOMENAL! Romania se inchina din nou in fata numelui Hagi! Ianis a dat un gol SUPERB din lovitura libera! VIDEO

La Fiorentina joaca deja un român, Ciprian Tatarusanu, care s-a impus deja ca titular al postului de portar în echipa pregatita de Paulo Sousa. „E un portar bun, care a facut progrese importante. E unul dintre cei mai buni din România, la fel ca Pantilimon. În nationala avem doi portari care ofera garantii. Cred ca Fiorentina a facut foarte bine ca l-a luat”, a precizat Hagi. În acelasi timp, managerul tehnic al Viitorului este convins ca Vlad Chiriches va reusi la rândul sau sa-si câstige un loc de titular la Napoli. „Sunt sigur ca se va impune. Dupa Chivu, e cel mai bun fundas pe care l-am avut în România. Ne bazam pe el. Stie sa se apere, dar si sa porneasca o actiune ofensiva. Napoli a facut un transfer excelent”, a mai spus Hagi, la microfonul TuttoMercatoWeb.

Adauga un comentariu