Sport

Gica Popescu, DISTRUS de ziua sa

Publicat: 24 apr. 2015
1
Data de 23 aprilie a fost mereu o zi de mare sarbatoare in familia Popescu, cand „Baciul” isi serba ziua numelui sau, Gheorghe. Anul acesta lucrurile stau insa diferit pentru internationalul roman, deoarece se afla in spatele gratiilor, in Penitenciarul Jilava. Perioada de detentie pe care acesta a ispasit-o deja si-a pus foarte mult amprenta asupra lui Gica Popescu, acesta fiind vizibil afectat de toate problemele pe care le are.
Chiar daca incearca sa para puternic si sa nu arate tot zbuciumul interior pe care il traieste, Gica Popescu este mai amarat ca niciodata. Chiar daca astazi ar fi trebuit sa se bucure de ziua onomastica, „Baciu” a avut parte de o zi obisnuita in Penitenciarul Jilava, fara petrecere sau macar un meniu mai special de ziua lui. Singurul care i-a fost alaturi internationalului de ziua lui a fost colegul sau de celula, Mihai Stoica, care a facut tot ce i-a stat in putinta sa il binedispuna pe fostul international. Cei doi au jucat fotbal in curtea inchisorii impreuna cu alti detinuti. Gica Popescu a fost condamnat in „Dosarul Transferurilor” si mai are de executat aproape doi ani.
Comentarii
  • Daca s-ar aplica lege 18 periodic nu am mai avea aceste bande criminale,raul ar fi oprit din fasa.Nu este importata suma care se va recupera sau nu ci trauma victimilor colaterale care pot ajunge si ele infractori.

  • nu ințeleg de ce il tot plângeți atât pe acest individ!este un infractor ca oricare altul!dacă ținea la numele și cariera sa nu incălca legea și avea parte de respectul cuvenit.el singur a ales de care parte a baricadei se situează!

Adauga un comentariu