Hardware

GIGABYTE lanseaza seria de placi de baza Thin Mini-ITX

Publicat: 25 feb. 2013

GIGABYTE  anunta debutul celor mai noi placi de baza bazate pe standardul Thin Mini-ITX. Noile placi de baza GIGABYTE H77TN si B75TN permit alcatuirea de sisteme compacte si subtiri All-In-One (AIO), care sa respecte specificatiile Intel pentru PC-uri AIO.

Avand un design low profile care este cu 43% mai subtire decat placile Mini-ITX traditionale, placile GIGABYTE Thin Mini-ITX ofera experienta unui PC complet, aceleasi performante si optiuni care sunt asteptate de la un PC Desktop traditional. In plus, placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX ofera conectica de alimentare flexibila si specificatii de expansiune IO ceea ce le face potrivite pentru o gama larga de sisteme de PC-uri industriale si comperciale, care sa se supuna standardelor Intel pentru PC-uri Thin Mini-ITX.

„Placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX subliniaza angajamentul nostru pentru piata de PC-uri Desktop si intaresc pozitia de lider din segmentul AIO.” A comentat Henry Kao, Vice Presedinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit.
„Adoptand noi standarde precum Thin Mini-ITX, GIGABYTE permite inovarea continua in designul PC-urilor si dechiderea usilor catre noi segmente de piata precum PC-uri industriale, carora PC-urile traditionale nu se adresau pana acum.”

„IDC asteapta o crestere de 26% a pietei PC-urilor AIO in urmatorii 3 ani. Nu este nici o surpriza ca PC-urile AIO reprezinta segmentul in crestere al pietei de PC Desktop in 2013 si in viitor. Suntem incantati sa vedem GIGABYTE participand la dezvoltarea acestui important ecosistem AIO „, a declarat Steve Dallman, Vice Presedinte al Intel Reseller Channel. „In special, suntem incantati sa vedem GIGABYTE aducand noi produse bazate pe chipseturile Intel H77 si B75 care se adreseaza atat intrepriderilor mici cat si utilizatorilor de acasa. Astept cu nerabdare sistemele AIO construite cu noile placi de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX, care vor fi disponibile pe piata in curand.”

3Placile de baza GIGABYTE H77TN si GIGABYTE B75TN sunt bazate pe chipseturile Intel H77 si B75 care suporta procesoarele Intel Core din a 2-a si a 3-a generatie. La numai 17cm x 17cm, si o inaltime de numai 2.5cm, placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX integreaza si un standard de alimentare flexibil, care include un panou de control configurabil cu optiuni de alimentare la 12V, respectiv 19V si o gama larga de tensiuni de alimentare intre 12V si 19V pentru o varietate de optiuni de surse de alimentare.
Placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX ofera flexibilitate IO excelenta, cu slotul de expansiune PCI Express x4, acompaniat de porturile mSATA si Mini PCIe oferind o gama larga de optiuni IO moderne si legacy.

4Standardul Thin Mini-ITX se bazeaza pe specificatiile formatului Mini-ITX de 17cm x 17cm, adaugand o limitare de 2.5cm a inaltimii panoului IO, care asigura compatibilitatea cu carcasele si sistemele mai subtiri. Alte optimizari, cum ar fi plasarea socketului procesorului si folosirea memoriilor SODIMM cladesc un nou format care este proiectat pentru a face posibila construirea de sisteme elegante si puternice fara compromisuri de performanta sau functionalitate.

Mai multe tipuri de carcase All-in-One care urmeaza standardele Thin Mini-ITX sunt disponibile deja pe piata, iar multe altele sunt asteptate in decursul anului 2013. Cele mai multe dintre carcase dispun de displayuri HD Touchscreen, componente interne de racire si sunt echipate sa functioneze perfect cu placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX.

Placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX sunt o alegere excelenta intr-o gama de spatii industriale si comerciale restranse, cum ar fi sisteme POS, PC-uri pentru jocuri de cazino, PC-uri industriale si unitati de semnalistica digitala. Cu toate acestea, placile de baza GIGABYTE Thin Mini-ITX sunt si punctul de pornire pentru orice utilizator DIY sau entuziast care doreste sa isi contruiasca propriul PC All-in-One.loading...

Adauga un comentariu