National

Gigi Becali a dat sacose cu bani unor generali din Ministerul Apararii

Publicat: 14 nov. 2010
1
Europarlamentarul Gigi Becali arunca cu sacose cu bani generalilor din Ministerul Apararii Nationale. Acuzatiile vin din partea unor invinuiti sau martori audiati in ancheta privind transferurile de terenuri dintre europarlamentar si Ministerul Apararii. Acum, dosarul se afla pe masa judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
„Numitul Becali George i-a trimis colonelului Preda 100 milioane sponsorizare pentru un memorial al aviatiei. Eu, în prima faza, nu am fost de acord cu suma de bani, dar, în urma discutiilor purtate cu generalul Cioflina Dumitru care mi-a spus „sa nu fiu fraier, sa accept banii si sa-i bag într-un cont la o banca, ca sponzorizare” am acceptat suma de bani. Mentionez ca monumentul nu a mai fost construit, iar banii au ramas în contul bancar la dispozitia Statului Major al Aviatiei”, spune Ion Sandulescu, unul dintre inculpati, informeaza Realitatea Tv.
Un martor din dosar, Mihai Iliescu, a facut marturisiri interesante: ”Gen. Sandulescu mi-a relatat o împrejurare când acesta împreuna cu alte cadre militare se afla la ferma Rosia, loc în care a sosit si Becali George, iar acesta pur si simplu le-a aruncat si sacosa în care, ulterior, am aflat ca se afla o suma importanta de bani -100 milioane de lei.” 
Adauga un comentariu