Sport

Gigi Becali a saracit rau! Pierderi SOC de 250 milioane de euro

Publicat: 06 nov. 2014
1

În editia 2014 a celebrei reviste Forbes Romania, în topul celor mai bogati 500 de români, Gigi Becali, patronul Stelei, se afla pe o pozitie neasteptat de joasa, abia locul 76, cu o avere de doar 49 de milioane de euro! Prin comparatie, înainte sa intre în închisoare, omul de afaceri avea de sase ori mai multi bani!

Faptul ca a fost arestat în mai 2013 l-a afectat pe Gigi Becali pe mai multe planuri. Familia sa este îndurerata din cauza faptului ca trebuie sa-l stie în spatele gratiilor, însa o turnura la fel de dramatica au luat-o si afacerile pe care le are latifundiarul din Pipera. Cel putin acest lucru reiese din averea pe care el o are în prezent conform Forbes 500 miliardari 2014. Patronul Stelei mai are în prezent doar 49 de milioane de euro în conturi si în bunuri, fata de 300 de milioane cat avea în anii trecuti, cand era în libertate! Un calcul simplu arata ca în doar 24 de luni, avutia lui Gigi Becali s-a depreciat de sase ori, ceea ce înseamna o scadere de mai mult de 10 milioane de euro pe luna!

Cifrele la care a ajuns latifundiarul din Pipera sunt cu atat mai socante cu cat el a fost o lunga perioada si în top 3 cei mai bogati români! Concret, luand ca exemplu anul 2007, omul de afaceri avea o avere totala estimata la aproximativ trei miliarde de dolari, fiind depasit atunci în top 300 Capital doar de Dinu Patriciu, care avea cu aproximativ 300 de milioane de dolari mai mult decît Becali. Atunci, patronul Stelei îl depasea în top, spre exemplu, pe Ion Tiriac, a carui avere era estimata la putin peste doua miliarde de dolari.

Niculae, cel mai bogat român! Copos si Popescu, ruinati

Editia 2014 a Topului Forbes 500 din România include si oamenii de afaceri care au decis sa investeasca în fotbal. Diferenta este ca fata de anii trecuti din lista bogatilor din fotbal fac parte si condamnati, care îsi coordoneaza acum afacerile din închisoare.

Forbes. Cel mai bogat român este  finantatorul formatiei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, cu o avere de 1,1 miliarde euro. Pozitia în clasament este oarecum surprinzatoare, mai ales ca fotbalistii echipei giurgiuvene acuza grave probleme financiare! Pe langa cele trei luni de restante financiare, jucatorii lui Oleg Protasov s-au plans ca s-au trezit chiar si cu utilitatile neplatite la apartamentele închiriate de club.

Citeste si: Gigi Becali, GRATIAT? Vezi ce a spus Basescu

Citeste si: Gigi Becali a sunat-o pe Simona Halep dupa meci. Vezi ce i-a transmis

Citeste si: Gigi Becali, gest NEASTEPTAT din inchisoare. Oamenii l-au gasit in LACRIMI!

Adauga un comentariu