Magazin

GIGI BECALI, acuzat si in inchisoare de escrocherie

Publicat: 23 ian. 2014
1

Steaua i-a prelungit contractul lui Cristian Tanase pentru a  nu ceda 50% dintr-un eventual transfer clubului FC Arges.

Administratorul judiciar al clubului FC Arges, Nicolae Enoiu, a reactionat imediat dupa ce FANATIK a dezvaluit faptul ca mijlocasul ros-albastrilor, Cristi Tanase a semnat un nou contract cu Steaua pe o perioada de cinci ani.

Citeste si TEAPA! Gigi Becali nu poate iesi din inchisoare ca sa lucreze la Hagi

Insa, angajamentul respectiv va fi inregistrat la LPF dupa data de 6 august 2014, iar daca fostul capitan al campionilor va ramine in Ghencea pina la sfirsitul noii intelegeri, atunci acesta va incasa 1.500.000 de euro.

Totodata, incepind cu 7 august oficialii clubului din Ghencea nu mai sint obligati sa le dea celor de la FC Arges 50 la suta dintr-un viitor transfer al internationalului roman la o alta formatie. „S-a intimplat exact cum banuiam. Oficialii Stelei ne-au escrocat cu acte. Pe romaneste, stelistii ne-au facut varza cu carne.

Citeste si TEAPA! Gigi Becali nu poate iesi din inchisoare ca sa lucreze la Hagi

Pe alta parte, moral, Gigi Becali nu ar fi trebuit niciodata sa faca o asemenea magarie. Patronul Stelei putea sa il vinda inca de mult pe Tanase la Palermo, marturisire facuta de Ioan Becali, insa nu a vrut sa faca acest lucru deoarece nu a dorit sa ne mai dea noua jumatate dintr-un viitor transfer, asa cum era intelegerea.

Mai mult, din inchisoare, patronul Stelei a incercat sa ne pacaleasca chiar si a doua oara. Dupa ce i-am transmis sa ne cumpere cele 50 la suta din procentele pe care noi le detinem, pina pe 6 august, pe suma de 500.000 de euro, Gigi Becali ne-a spus sa facem noi rost de banii astia din alta parte ca o sa ne dea el suma respectiva cu alta ocazie, nu acum.

Citeste si TEAPA! Gigi Becali nu poate iesi din inchisoare ca sa lucreze la Hagi

Banii respectivi ii doream pentru salvarea de la faliment al clubului FC Arges, iar daca patronul Stelei vroia sa ne ajute, atunci putea sa o faca fara nici o retinere”, a incheiat Enoiu.

Citeste mai mult pe www.fanatik.ro
Comentarii
Adauga un comentariu