Magazin

Gigi Becali, anunt de ultima ora despre Borcea

Publicat: 23 oct. 2015
1

Gigi Becali, a declarat, vineri, ca finul sau, Cristian Borcea, fost actionar al FC Dinamo, este „disperat” dupa formatia alb-rosie chiar si in penitenciar, acolo unde executa din 4 martie 2014 pedeapsa de sase ani si patru luni primita in dosarul transferurilor de jucatori.

Borcea e disperat cu Dinamo. Vede, stie… am mai vorbit cu el si zicea ca a mancat trei kile de carne, ca a avut emotii cu Dinamo. Si i-am zis sa isi vada de puscaria lui, sa o lase pe Dinamo. E bine ca lui inca ii mai da drumul. Dar e nevoit sa taca. Saracu, a facut botez, se ascundea, imi zicea: «Nasule, sa vezi, am sunat preotul, sa nu stie nimeni, facem la ora trei. Sa nu ne vada, sa nu ne filmeze ca dupa aia nu mai imi da invoire».

Citeste si Cristi Borcea, o noua aventura cu Valentina Pelinel. Alina o sa turbeze cand o sa afle

Dar lasa omul sa faca botez, ca puscaria nu e sa dai exemplu, singurul scop al puscariei este indreptarea. O sa se schimbe usor-usor, nu o sa ii mai tina precum cainii prin puscarii. Acum se mai da drumul doua-trei zile dupa ce am tipat eu si am urlat. Ca ei nu pot sa tina sistemul inchis. Sistemul asta de ghilotina, de criminali nu poate sa tina la infinit. Pentru ca mor parintii afara de dor si nu se respecta legea. Si o data o sa vina un procuror si o sa zica «Abuz in functie si efectuarea serviciului cu rea credinta». Mentalitate criminala, asta faceau. Pai tu, director, esti stapan pe ANP? Ce, esti criminal, ce, esti Visinescu?”, a spus finantatorul.

Fostul manager general al FC Steaua, Mihai Stoica, va fi consilier personal al lui Gigi Becali dupa ce va fi eliberat din penitenciar.

Citeste si Gigi Becali a facut plangere penala impotriva fostului lider al galeriei Stelei

„Am vazut acum ca DNA face recurs, MM in decembrie o sa intre la eliberare conditionata pe 5-6 decembrie, pe 15 ii da liber, procurorul o sa faca recurs ca nu a motivat nu stiu ce si o sa il mai amane inca o luna si jumatate, deci pana la 1 februarie. Ca sa il mai tina, ca zic ei ca a scris carti, ca nu a scris… El va fi consilierul meu. Nu va avea voie sa puna stampila si sa semneze, sa reprezinte clubul. Dar o sa fie consilierul meu si o sa lucreze tot ca inainte, ca eu imi trimit consilierul dupa echipa. Daca era MM il mai vedeai pe Tudorie pe la Centrul Nou sa faca ce a facut? Niciodata!”, a explicat Becali.

Adauga un comentariu