Sport

Gigi Becali anunta lovitura iernii: isi ia super atacant din Liga 1. Transferul asteptat de Steaua

Publicat: 23 sept. 2016
1

Steaua a suferit prima infrangere din acest sezon al Ligii 1 chiar pe teren propriu, în etapa a 9-a. Daca la începutul partidei se declara extrem de optimist, la final, Gigi Becali a afirmat ca jucatorii au suferit la capitolul conditie fizica. Finantatorul a anuntat apoi ca în iarna va aduce un atacant din Liga 1.

„Se întâmpla, e fotbal. Sunt momente la unele echipe, ca în seara asta, cand toti sunt morti. Nu pot sa alerge, nu ai ce sa le faci. Nu stiu de ce, nu sunt doctor si nici psiholog. Dar sunt tot aia care ne aduceau bucurii, nu sunt suparat. A fost ceva la care nu ma pricep, toata echipa a fost moarta. E posibil ca jucatorii sa fi fost obositi. Nu stiai pe cine sa mai schimbi”, a spus Becali.

Finantatorul stelist s-a declarat nemultumit de prestatia lui Bojan Golubovic si a precizat ca în iarna va cumpara un atacant: „Golubovic nu este marcator, e si el p-acolo, dar lasa ca iau atacant la iarna. O sa iau unul din cei doi, stiti voi care, din România”.
Jucatorii la care face referire Becali sunt Denis Alibec si Harlem Gnohere. Steaua si-a manifestat interesul pentru amândoi si în vara, însa ofertele înaintate au fost refuzate de catre Astra si, respectiv, Dinamo.

Pentru primul, ros-albastrii au oferit 1 milion de euro, insa Ioan Niculae nu a fost de acord cu oferta. Apoi, vicecampioana s-a reorientat catre Gnohere, care în iarna intra în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo. Steaua a oferit 800.000 de euro, însa Negoita a refuzat propunerea. Urmeaza ca în iarna sa aiba loc noi runde de negocieri.

În conditiile în care situatia financiara de la Astra nu este deloc roza, cu Marius Sumudica si o parte din jucatori care au depus memorii pentru ca sunt neplatiti de aproape 3 luni, nu este exclus ca finantatorul Ioan Niculae sa accepte în iarna o oferta din partea Stelei pentru Alibec. Ramâne de vazut în ce conditii va accepta atacantul sa semneze cu gruparea ros-albastra, el preferând un transfer „afara”.

Daca nu va reusi sa-l aduca pe Alibec, Gigi Becali va proceda la fel ca si în vara: va ataca pista Gnohere. „Bizionul” va intra în ultimele 6 luni de contract si va putea semna cu orice echipa, pentru ca în vara sa fie transferat gratis. Mai exista sansa unei oferte pentru Dinamo, caz în care atacantul francez ar urma sa îmbrace tricoul ros-albastru înca din iarna. Gigi Becali si Ionut Negoita s-ar fi înteles deja, de principiu, pentru suma de 400.000 de euro, însa Gnohere este directionat de Mircea Rednic, cel care l-a adus în România, spre un transfer în strainatate.

Adauga un comentariu