Sport

Gigi Becali, declarații șocante: „Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu”

Publicat: 17 mai 2020

Gigi Becali a reacționat în scandalul provocat de ÎPS Teodosie care a împărtășit cu aceeași linguriță mai mulți credincioși, printre care se aflau și câțiva copii. Cunoscut pentru relația pe care o are cu Providența, finanțatorul FCSB-ului a făcut declarații șocante. Potrivit mărturisirilor sale, acesta s-ar împărtăși cu lingurița care a fost folosită pentru cel puțin o mie de bolnavi de coronavirus.

Gigi Becali, declarații șocante: “Dacă se împărtășesc o mie de bolnavi de coronavirus, mă împărtășesc și…”

În vârstă de 61 de ani, Gigi Becali nu este de acord cu folosirea lingurițelor pe care oamenii să le aducă de acasă atunci când se împărtășesc. Iar recent, controversatul afacerist a făcut afirmații halucinante.

“Dacă se duc o mie de bolnavi de coronavirus și se împărtășesc curat, după aceea mă duc și eu. Dar nu cum a făcut Cataramă! Hristos nu îmbolnăvește! Hristos face omul sănătos”, a declarat patronul clubului FCSB într-un interviu.

Gigi Becali, implicat în războiul purtat de cei din linia cu boala rară din China, SARS-CoV-2

Controversatul afacerist din Pipera se numără printre persoanele publice din România care s-a alăturat în războiul purtat de cadrele medicale din țara noastră și autorități împotriva noului coronavirus. Patronul de la FCSB a făcut donații pentru mai multe unități medicale, iar Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș” este unul dintre ele.
Adauga un comentariu