Sport

Gigi Becali, despre situația infectărilor de la FCSB: „Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea”

Publicat: 15 oct. 2021
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că Andrei Cordea s-a întors la FCSB de la echipa naţională infectat cu coronavirus.

Becali a menţionat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează.

“Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonţ în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înţeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ţi bagi o substanţă în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împuşcaţi-mă! Treaba lor, să facă ce vor (n.r în NBA vaccinarea este obligatorie). Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională. I-am făcut test PCR şi a ieşit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testaţi şi joacă, iar cineva se îmbolnăveşte şi moare, cine răspunde? Cei nevaccinaţi sunt testaţi!

Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu vă speriați! Mai ales Ilie Dumitrescu, care s-a vaccinat de trei ori. Fiecare cu specialiștii lui! Eu îi ascult pe alții.

Ei m-au întrebat dacă prefer să mor, decât să fac vaccin. Și eu le-am spus ce le-am spus, nu vă mai zic vouă acum… Așa cum Ilie Dumitrescu ne ura nouă sănătate, așa vă urez și eu sănătate tuturor vaccinaților. Numai că peste doi ani o să vedem noi cine, cui o să mai ureze sănătate. Eu mă feresc de vaccinați, stau la trei metri de ei! O să vedem noi peste doi ani!”, a afirmat Gigi Becali

Gigi Becali s-a operat

Gigi Becali a ajuns de urgență la spital. Latifundiarul din Pipera se confruntă cu ceva probleme de sănătate de mai mult timp, dar abia acum și-a făcut timp să le trateze. Medicii i-au zis că nu mai este timp de pierdut, dacă nu vrea ca situația să se complice.

Astfel, latifundiarul din Pipera s-a operat la mână. la o clinică din București, pentru că avea tendonul rupt de mai mult timp și începuse să se confrunte cu dureri insuportabile .Operația a fost una destul de grea și acum are mâna imobilizată într-o proteză, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu bine din această situație.

“M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Medicii i-au zis că trebuie să se recupereze o perioadă și să aibă grijă cu tot ce face, pentru că operația a fost una riscantă.

Nu este prima dată când Becali are probleme de sănătate. Celebrul milionar a avut ceva complicații la vertebrele cervicale de când avea 30 de ani, afecțiune pe care a ascuns-o mult timp. Norocul lui a fost că a simțit boala și s-a tratat la timp.

Comentarii
Adauga un comentariu