National

Gigi Becali, după ce Klaus Iohannis a afirmat că de la 1 iunie se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, cu excepția meciurilor de fotbal: „A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni”

Publicat: 29 mai 2020
Gigi Becali, patronul FCSB

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a anunțat că începând cu 1 iunie se vor putea ține spectacole cu 500 de spectatori, dar competițiile sportive se vor ține fără susținători, Gigi Becali a mărturisit că el nu va respecta acest lucru.

„Dacă e spectacol în aer liber, înseamnă că şi la fotbal 500 de oameni pot să fie pe stadion, fotbalul e spectacol. A zis că fără suporteri? Noi lasăm 500 de oameni”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a mai spus că nu se teme de coronavirus și nu va purta masca de protecție fiindcă îl vor ajuta rugăciunile de la biserică.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie… Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez.

Nu mi-e frică de corona! Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a spus Becali

Adauga un comentariu