Magazin

Gigi Becali, dupa victoria Stelei: Le-am dat noi Schengen in seara asta

Publicat: 07 mart. 2013
1

Patronul Stelei, Gigi Becali, este in culmea fericirii dupa superba victorie obtinuta de Steaua, scor 1-0, in fata lui Chelsea, in optimile de finala ale Ligii Europa.

El a declarat ca va merge la Muntele Athos, i-a ironizat pe jucatorii englezi si a punctat: „Nu ne vrea in Schengen? Le-am dat noi Schengen in seara asta”.

Gigi Becali este aproape sigur de calificarea Stelei in sferturile de finala ale Ligii Europa, chiar daca pe ros-albastrii ii asteapta o deplasare foarte dificila in Anglia, pentru returul cu Chelsea. Exuberant, Becali a declarat ca in momentul de fata Steaua nu poate fi eliminata de nicio formatie din Liga Europa.

Calificarea este rezolvata in proportie de 70-80 la duta, pentru ca noi o sa marcam gol la Londra, iar Chelsea nu poate sa-i inscrie niciodata trei goluri Stelei”, a spus Becali, la Digi Sport.

Intr-o alta interventie, la sport.ro, patronul Stelei a fost extrem de ironic: „N-am avut nici o emotie pentru ca n-au avut nici o ocazie. Tot noi am fost mai periculosi pe contraatac. Europa nu ne vrea in Schengen? Le-am dat noi Schengen in seara asta!

Chelsea nu e echipa care sa ne dea noua doua goluri. Ei n-au viteza, Terry nu mai stia unde ii e caciula, era distrus. Pe Lampard nici nu l-am vazut, Hazard s-a hazardat, l-a tinut Rapa de nici n-a miscat. La ora asta in Europa League nu ne poate bate nimeni, poate in Liga Campionilor, Real, Barcelona… In rest taca-taca, ii tocam pe toti”.

Adauga un comentariu