Sport

Gigi Becali: „FCSB va fi din nou Steaua”

Publicat: 23 sept. 2019
1

Se pune la cale unirea intre FCSB si Steaua. Dumitru Dragomir a anuntat ca va incerca sa-l convinga pe Gigi Becali sa plateasca 3.000.000 de euro celor de la MApN. Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata, in urma cu cativa ani, si dreptul de a mai folosi numele Steaua, astfel ca a fost nevoit sa schimbele numele echipei sale in FCSB. Intre timp acesta a pierdut si procesul pentru marca si palmeres, dar Becali le-ar putea folosi din nou daca planul lui Dragomir da roade. „Ma bag eu acum negociator. Gigi Becali platea acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume si palmares. Dar are orgoliu, orgoliul asta iti mananca sanatatea, viata. Daca nu il fac eu pe Gigi sa dea 3 milioane de euro sa nu imi ziceti mie Mitica Dragomir”, a spus Dumitru Dragomir.

Alexandra Becali atrage atentia tuturor cu bolidul pe care il conduce. Cat a scos Gigi Becali din buzunar pentru fericirea fiicei

La randul sau, Gigi Becali este convins ca in anii urmatori, instanta ii va da dreptate in procesele cu Armata. Finantatorul FCSB isi clameaza inca de pe acum victoria, desi aceasta pare una iluzorie. „Eu o sa castig palmaresul si istoria in instanta. Intre timp, ei se desfiinteaza. Ghencea va fi a mea. In 5 ani, FCSB va fi din nou Steaua”, a spus Becali anul trecut. Gigi Becali a preluat Steaua in 2003, iar la finalul lui 2016 a pierdut dreptul de a mai folosi numele „Steaua ”

Adauga un comentariu