Sport

Gigi Becali, gest NEASTEPTAT din inchisoare. Oamenii l-au gasit in LACRIMI!

Publicat: 28 oct. 2014
1
Gigi Becali a continuat seria gesturilor de caritate din inchisoare si i-a dat unei familii din Bucuresti 6.000 de euro pentru a putea sa faca un tratament propriului copil de sapte ani, care este bolnav de artrita. Totodata, patronul Stelei a donat suma de 20.000 de euro unui orfelinat din Baia Mare.
Gigi Becali sta de aproximativ 15 luni dupa gratii, perioada in care a cheltuit aproximativ 500.000 de euro pentru donatii. Acesti bani, latifundiarul din Piepera i-a dat pentru tratamente, operatii si cumpararea de locuinte, scrie Fanatik.

Citeste si:Corneliu Vadim Tudor: I-as gratia pe Gica Popescu, Gigi Becali, Dan Voiculescu si Mircea Basescu, daca voi ajunge la Cotroceni

 
Gigi Becalia facut ultimele doua gesturi de caritate in cursul zilei de joi. Mai intai a decis sa ii trimita printr-un apropiat unei familii din Bucuresti suma de 6.000 de euro pentru ca Anamaria, o fetita de doar 7 ani, sa continue tratamentul contra artritei.
Totodata, in cursul zilei de joi, Gigi Becali a decis sa ii trimita suma de 20.000 de euro, tot printr-un intermediar, unui director al unui orfelinat din Baia Mare. Patronul clubului din Ghencea a ramas marcat de situatia cu care se confunta copiii din acest loc dupa ce a fost emotionat pana la lacrimi de un reportaj difuzat la televizor.
Adauga un comentariu