Magazin

Gigi Becali, la cafea cu o blonda misterioasa – FOTO

Publicat: 15 aug. 2012
Imbracat lejer, de vara, in blugi, pantofi, camasa alba si o vestuta bleumarin, Gigi Becali a descins, luni dupa-amiaza, la o cafeanea din Dorobanti, renumita locatie de fite a Bucurestiului.
Desi a venit cu o limuzina si a plecat cu alta, nu acest lucru a frapat. Nu, nici pomeneala! Cea care a atras toate privirile trecatorilor a fost de fapt o femeie. Si nu orice femeie! Ci o blonda platinata, imbracata sic si trecuta bine de prima tinerete. Dupa ce misterioasa doamna i-a zambit larg patronului Stelei, cei doi s-au imbratisat direct pe strada, au schimbat, pe un ton confidential, cateva cuvinte, dupa care s-au despartit, scrie libertatea.ro. Mister mare, mai ales ca, indreptandu-se spre automobilul sau de lux, Gigi Becali si-a notat, meticulos, in agenda telefonului mobil un numar. Imediat a si apelat pe cineva. Oare pe cine a sunat patronul Stelei? Sa fi fost misterioasa blonda.
Dupa intrevederea cu blonda, Gigi si-a notat in agenda un numar de telefon,  iar dupa doar cateva clipe, patronul Stelei a apelat pe cineva. Pe cine oare?




Adauga un comentariu