Sport

Gigi Becali lucrat de neamuri! Transferul lui Denis Alibec la Steaua a picat!

Publicat: 29 sept. 2016
1

Telenovela transferului lui Denis Alibec la Steaua continua. Desi miercuri, Gigi Becali a confirmat ca atacantul a semnat cu gruparea ros-albastra, lucrurile par sa ia o alta turnura. Mutarea a intrat în impas în momentul în care a intervenit Petre Buduru, directorul executiv al Astrei. Acesta a solicitat 10%, dar nu mai putin de 1 milion de euro, dintr-un viitor transfer al lui Denis Alibec. Gigi Becali a recunoscut azi ca transferul nu este perfectat, din cauza lipsei semnaturii lui Buduru. Oficialul Astrei a fost asteptat de catre finantatorul Stelei toata ziua pentru finalizarea negocierilor, însa acesta nu a aparut. Totodata, se pare ca Giovanni Becali le-ar fi pus pe masa oficialilor de la Astra o oferta mai buna decât cea a Stelei, iar acestia îsi doresc sa-i dea curs.

„Buduru nu a semnat înca actele. Ne tot amâna, înca de ieri, si n-a venit nici pâna la ora asta. Giovanni (n.r. Ioan Becali) le-a adus o oferta mai buna? Nu stiu, n-am auzit, dar n-am nicio problema. Fiecare îsi face meseria lui”, a declarat Gigi Becali.

În cazul în care Gigi Becali va accepta clauza de 10% dintr-un viitor transfer, dar nu mai putin de 1 milion de euro, impusa de Petre Buduru, înca mai exista sanse ca Alibec sa semneze cu Steaua. O problema exista si din perspectiva lui Denis Alibec. Atacantul se pare ca ar fi semnat deja cu Steaua, astfel ca situatia sa s-ar complica extrem de mult în cazul în care transferul la vicecampioana României nu se va mai materializa. Alibec ar putea fi acuzat de dubla semnatura si suspendat pentru o perioada lunga de timp.

25 de ani are Alibec
1,5 milioane de euro a oferit Steaua pentru Alibec

Adauga un comentariu