Sport

Gigi Becali preia rolul lui Mihai Stoica! Anuntul facut de finantatorul FCSB

Publicat: 08 aug. 2019
1

Mihai Stoica a plecat de la FCSB. Fostul director sportiv al vicecampioanei a invocat motive familiale, dar patronul echipei crede ca altele sunt cauzele pentru care acesta a dorit sa ia o pauza. Gigi Becali a anuntat ca el va prelua rolul pe care-l avea MM la echipa.

Becali a anuntat ca va merge la echipa si vrea sa faca din FCSB ”Ajax de România”. ”Acum ce sa fac? Ma duc eu sa fac munca lui. Ma duc eu la echipa si ma duc sa le spun ce trebuie sa le spun. Asta e echipa care va fi, FCSB va fi Ajax la anul, va fi Ajax-ul Europei”, a spus Gigi Becali la Pro X.
Mihai Stoica a dezvaluit motivele pentru care a decis sa renunte. MM sustine ca acestea sunt personale si simte ca are nevoie de o pauza. ”Am probleme personale. Sunt foarte apasat. Nu pot sa fiu relaxat. Am probleme familiale foarte grave. Am probleme cu un membru al familiei, la care tin foarte mult, care e pe moarte. Am nevoie de o pauza, nu sunt bine deloc.
Asta este, din pacate, în viata mai sunt si astfel de perioade. Pâna la urma, fotbalul nu este cel mai important lucru din viata unui om. Eu, am asa o perioada în care trebuie sa ma gândesc bine ce am de facut”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport, acum câteva zile.
”El ar vrea sa se implice mai mult si nu poate, cred ca asta e de fapt”, sustine Gigi Becali.

 
Adauga un comentariu