Sport

Gigi Becali se tunde chel

Publicat: 23 dec. 2011
1

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a facut un pariu joi, într-o emisiune televizata, cu fostul jucator al echipei Dinamo Giani Kirita ca se va tunde zero daca suporterii dinamovisti vor umple Arena Nationala la un meci al echipei favorite. „Dinamo nu umple National Arena pentru ca are 100.000 de suporteri în Bucuresti, în timp ce Steaua are doua milioane si jumatate. Eu fac un pariu: daca Dinamo umple National Arena, eu ma tund zero, ca Giani Kirita”, a spus Becali la GspTV.
La rândul sau, Kirita a promis ca-i va mobiliza pe fanii „alb-rosii” pentru a-l face pe patronul stelist sa se tunda.

Finantatorul stelist s-a aratat nemultumit de faptul ca oficialii gruparii pe care o patroneaza au încercat sa înregistreze la LPF un act legat de transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Brasov la Steaua, dar au fost refuzati de angajatii Ligii. Becali i-a acuzat pe acestia ca fac jocurile presedintelui Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, care încearca sa împiedice transferul. Cu toate acestea, Becali este convins ca transferul lui Chipciu nu este în pericol.

Gigi Becali a mai afirmat ca îl va achizitiona pe atacantul brazilian al Universitatii Cluj, Gabriel Machado, pentru a-i face un serviciu finantatorului ardelenilor, Florian Walter. „M-a rugat Walter sa-l iau pe Machado, pentru ca jucatorul e în conflict cu galeria, a jignit galeria de la Universitatea Cluj. Îl iau sa-l ajut pe Walter”, a spus Becali.

Patronul stelist a adaugat ca, în opinia sa, jucatorul anului este fundasul lui FC Porto Cristan Sapunaru, iar antrenorul anului este Mircea Lucescu.

Adauga un comentariu