Sport

Gigi Becali: „Suntem pe locul 1 și trebuia să avem șase puncte avans față de CFR Cluj, șase puncte pe care hoțul de Kovacs mi le-a luat”

Publicat: 16 feb. 2021

Marți seară, 16 februarie, Gigi Becali a declarat că arbitrii greşesc în mod deliberat împotriva FCSB-ului.

„Recunosc că fac păcate acum, dar nu poţi aşa! Se greşeşte, greşesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care greşesc, dar asta nu e greşeală! Mingea este în dreptul lui Vlad şi ăla îl loveşte pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri? Înseamnă că eşti hoţ! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Eşti hoţ! Nu credeam că o să mai jignesc oamenii aşa, dar nu pot suporta hoţia! ! Camora a pus mâna pe minge în faţa lui Istvan Kovacs şi nu am primit penalty. CFR nu poate să fie furată! E greu ca hoţul să fie furat, nu vreau să spun mai mult. Noi trebuia să avem şase puncte în plus faţă de CFR acum! Kovacs nu este arbitru de 2 lei să greşească, nu e prost, este experimentat.

Fac păcate, dar n-am ce să fac! Popa a inventat 11 metri şi după nu a văzut 11 metri la Miron. Nu mai pot, bă, să tac! Ce vină are Vassaras că e Kovacs hoţ? Are şi el o vină, că nu-l dă afară din arbitraj”, a declarat Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali: „Nici când am făcut eu puşcărie nu se fura aşa!”

Liderul FCSB a adăugat că este extrem de supărat pe Istvan Kovacs şi Cătălin Popa.

„Nu ştiu cine face delegările. N-ai cum să inventezi un 11 metri dacă nu eşti hoţ. Vlad a fost lovit cu piciorul în stomac, cum să fie 11 metri? Nu mă interesează opinia lui Porumboiu, nu vreau să mă cert cu el. Nici când am făcut eu puşcărie nu se fura aşa! Nu pot să intru într-un război cu toată lumea care cred eu că e implicată. Au pus din nou morişca în mişcare, nu ştiu cum, dar au făcut-o. Nu vreau să dau nume. Kovacs a furat şi după a fost delegat imediat. Sunt atât de supărat de Kovacs şi Popa, încât nu mă mai interesează nimic”, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gigi Becali: „Nu sunt supărat pe jocul echipei. Sunt pe locul 1 și trebuia să avem șase puncte avans față de CFR Cluj, șase puncte pe care hoțul de Kovacs mi le-a luat”

Gigi Becali nu s-a oprit aici cu jignirile și i-a atacat chiar și pe propriii jucători.

„Nu sunt supărat pe jocul echipei. Sunt pe locul 1 și trebuia să avem șase puncte avans față de CFR Cluj, șase puncte pe care hoțul de Kovacs mi le-a luat. Eu așa calculez, spun că suntem cu șase puncte peste CFR. Dacă jocul echipei nu merge, se întâmplă din cauza a trei jucători.

Coman, Moruțan și Tănase vor să fie vedete, să dribleze. Dacă noi jucăm combinativ, nu ne stă nimeni în cale. Nu le stă nimeni în cale, numai că pe Moruțan l-am lăudat și a zis că e Messi. Nu ești Messi! Coman se vede Neymar, vrea să îi dribleze pe toți, deși are posibilitate să paseze. Și Tănase la fel, vrea să dribleze”, a declarat Gigi Becali.

Adauga un comentariu