Sport

Gigi Becali, val de ironii la adresa FRF: „Stau cuminte, ca un sclav, ca să nu primesc amendă!”

Publicat: 27 feb. 2021
Gigi Becali
Patronul FCSB, Gigi Becali, este ironic la adresa reprezentanților Federației Române de Fotbal

Gigi Becali a răbufnit în legătură cu subiectul implementării arbitrajului video în Liga I. Patronul FCSB îl propune pe Marius Avram, recent tras din activitatea de arbitru, ca șef al CCA în locul lui Kyros Vassaras. Recent, Răzvan Burleanu și Justin Ștefan au avut un schimb public de replici în legătură cu acest subiect.

Gigi Becali: „Stau cuminte, ca un sclav!”

„Eu sunt sclav, suntem o asociație de sclavi, am votat niște stăpâni. Dacă noi vorbim, ne duce la comisie și ne dă amendă! Liga este o asociație de sclavi, vine stăpânul de la Federație și spune:

„Băi, sclavilor, nu puteți să conduceți, pentru că sunteți prea proști! Suntem niște stăpâni și, dacă deschideți gura, vă ducem la comisie și vă dăm și amendă!” Sunteți prea proști și vă aducem și comandant străin la CCA. Eu nu sunt supărat, nu mă mai supăr pe cineva. Stau cuminte, îmi văd de treaba mea, ca să nu primesc amendă de la comisii! Dacă dau, vreau să fie la noi comisia, la Ligă, și să fie Avram președintele CCA, pe care l-au dat ei afară, era cel mai bun arbitru și omul nu era comandat. Până la urmă o să fiu obligat să și dau, dacă suntem sclavi!”, a spus Becali.

După un val de ironii la adresa FRF, Gigi Becali a comparat „mandatul” lui Răzvan Burleanu cu cel al fostului șef al Federației, Mircea Sandu.

„Voi vă comparați cu Mircea Sandu?! El era om de calitate. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea:  „Da, bă, sunt banii voștri, faceți cum vreți!” Acum, cum să facă ei?! Ce să fac?! Sunt sclav! Demonstrează și prin fapte sclavagismul. Ce, mă, eu sunt grec, eu sunt străin. Voi sunteți sclavi! Am avut probleme cu Kovacs, l-au delegat din nou!”, a mai spus patronul FCSB.

Răzvan Burleanu: „LPF își dorește să conducă arbitrajul românesc pe banii Federației Române de Fotbal”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a adus recent grave acuze reprezentanților Ligii Profesioniste de Fotbal, pe care îi suspectează că doresc „controlul arbitrajului”, pe care să-l tranzacționeze în favoarea anumitor cluburi.

„Am avut, însă, surpriza să văd că, deși deținătorul de drepturi TV a oferit această posibilitate de a acoperi cheltuielile cu tehnologia VAR, LPF nu acoperă niciun cost în cadrul acestui proiect, chiar dacă Liga I nu este organizată de către Federație. Discuțiile s-au blocat, fiindcă, deși se acoperă cheltuielile cu pregătirea arbitrilor în cuantum de aproximativ 500.000 de euro, palavragiii de la LPF își doresc să își asume acest proiect și au solicitat să își asume managementul implementării VAR, deși LPF nu acoperă niciun leu în acest proiect. Altfel spus, LPF își dorește să conducă arbitrajul românesc pe banii Federației Române de Fotbal! Îi suspectez chiar că își doresc un control pe arbitraj, pe care să îl tranzacționeze în avantajul vreunui club, așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivel de comisii jurisdicționale”, a declarat Burleanu.

Implementarea arbitrajului video la nivelul Ligii I din punct de vedere tehnic a fost preluată de către deținătorul de drepturi TV, care a achiziționat deja echipamentul specific, urmând ca FRF să se ocupe de pregătirea arbitrilor.

Adauga un comentariu