Actualitate

GIGI SI GIOVANI BECALI, scandal-monstru dupa gratii

Publicat: 20 mart. 2014

Verii Becali s-au certat in Pentienciarul de la Poarta Alba. Cu toate ca sunt incarcerati in cladiri diferite, Gigi l-a sunat pe Giovanni pentru a-i atrage atentia cu privire la comportament sau violent si incontrolabil.

Gigi si Giovani Becali s-au certat in inchisoare. Cei doi se afla in Poarta Alba, insa in cladiri diferite, aflandu-se la 15 kilometri distanta. O serie de imagini difuzate de Romania TV au declansat scandalul dintre cei doi veri. Astfel, Gigi l-a acuzat pe Giovanni ca face rau familiei prin comportamentul sau violent.  

Cu toate acestea, un lucru este sigur, cei doi veri nu se inteleg bine de mai mult timp, mai ales ca majoritatea jucatorilor echipei Steaua au renuntat la contractele cu verii Becali pentru a semna alaturi de Ana Maria Prodan.

In acelasi timp, daca Gigi Becali a facut pina acum cinci cereri de gratiere, in schimb Giovani Becali le-a transmis membrilor familiei sale sa nu cumva sa le treaca prin cap sa faca o astfel de cere.

“Vedeti sa nu va prind! Sa nu ma faceti de ris si sa va apucati sa va milogiti de Basescu sa ma gratieze! Daca o sa aflu ca o sa faceti acest lucru, iar televiziunile vor da toate ca Giovani Becali vrea gratiere, atunci sa nu mai aveti curajul sa venti la mine la puscarie ca nu o sa va mai primesc“, a transmis poruncitor Giovani catre familie.loading...

Adauga un comentariu