Stiri si curiozitati

Gina Chirilă, vârstă neașteptată. Câți ani are soția lui Bogdan Vlădău?

Publicat: 12 apr. 2021
Gina Chirila machiata strident intr-o rochie inflorata
Gina Chirila are varsta de 26 si este proaspata mamica a unei fetite pe nume Katia

Multă lume se întreabă ce vârstă are Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău. Frumoasa blondină s-a născut pe 7 august 1994 la Fălticeni, județul Suceava. Tânăra este un fotomodel internațional și este extrem de cunoscută în lumea fashionului.

Diferența de vârstă de 15 ani dintre Gina și Bogdan nu o deranjează și cei doi formează unul din cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Gina are 26 de ani, iar Bogdan 41.

Gina Chirilă, mămică la această vârstă

Gină Chirilă este mama unei fetițe pe nume Katia. Relația acesteia cu Bogdan Vlădău a fost dur încercată la început, însă acum cei doi trăiesc o poveste demnă de romanele de dragoste.

În cadrul unui interviu acordat în urma ceva timp, fostul manechin a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Gina.

„Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci”, a zis el.

„Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ”Și? I-a dat inelul?”. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a explicat Bogdan Vlădău.

La cununia religioasă, cei doi au optat pentru ținute rupte din pictorialele de modă. Bogdan a ales un costum negru cu papion, iar Gina a strălucit într-o fabuloasă creaţie Marie Ollie cu capă, accesorizată cu un colier Tria Alfa, şi a avut un buchet cu flori albe.

Petrecerea a fost organizată în Agape, un local exclusivist din zona Floreasca. Nunta a avut loc 1 septembrie 2018 și a coincis și cu aniversarea mirelui, care a împlinit 39 de ani.

Gina Chirilă, clipe grele în pandemie

Până la vârsta de 26 de ani, Gina Chirilă, a avut o carieră de mare succes. Aceasta a făcut parte din cele mai celebre agenții de modă precum Elite Model Management Worldwide, Nordic Model Managemnt Suedia, Talents Model Munich sau Global Records. De asemenea a avut si un real succes cu pictorialul din Marie Claire.

Restricțiile din cauza pandemiei au afectat-o pe tânăra Gina Chirilă. În perioada în care a stat în carantină, frumoasa blondă, aștepta cu nerăbdare să își vadă părinții.

“Stau în casă de câteva zile deja și încerc să îmi ocup timpul cu activități constructive. Citesc, fac sport, atât cât se poate, gătesc, mă uit la filme și lucrez de acasă pentru brandul meu de haine Silkplicity. Părerea și sfatul meu în legatură cu această situație este să ne informăm în legătură cu subiectul acesta din surse reale și sigure, să ne păstrăm calmul, să nu facem cumpărături în exces, ci doar strictul necesar și să facem ceea ce depinde de noi, adică să stăm în casă perioada aceasta pentru a evita contactul cu virusul, dar și pentru a-i proteja cei din jurul nostru.”, a declarat soţia lui Bogdan Vlădău în cadrul unui interviu la acea vreme.

Gina Chirilă se poate declara extem de mulțumită până la vârsta de 26 de ani. Aceasta are o familie frumoasă și o carieră cu care se poate mândri. Micuța Katia are doi părinți iubitori care o răsfață și îi fac toate mofturile.

Adauga un comentariu