Cancan ultimă oră

Gina Pistol a postat o fotografie emoționantă cu micuța Josephine: „Îmi vine s-o pup întruna!”

Publicat: 17 iun. 2021

Aproximativ patru luni au trecut de când Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, iar micuța Josephine e răsfățată în fiecare zi. Apare și pe rețelele de socializare, iar mesajele primite sunt emoționante.

Gina Pistol avea să împărtășească momentele alături de fetiță cu fanii care-i adoră pe cei doi artiști. Gina avea să spună că micuța îi este dragă și ar pupa-o în fiecare clipă. „Băi nene, mie îmi vine s-o pup întruna”, a scris Gina Pistol, alături de fotografie cu piciorușul Josephinei.

Fotografia emoționantă postată de Gina Pistol! E despre micuța Josephine

Tot Gina le mai povestea admiratorilor că a observat ceva ciudat la Josephine.

”Sunt cu fiica afară, aștept să doarmă ca să îi pot tăia unghiuțele. Cresc unghiuțele astea cu o viteză incredibilă. Mi-a dormit toată noaptea și eu tot vreau să adoarmă. Voiam să vă întreb de ce zâmbesc bebelușii? Eu am văzut la Jospehine că se uită într-un punct din casă și zâmbește de parcă cineva se scălămbăie în fața ei, se joacă cu ea. E ciudat. Ziua e amuzant, mă gândesc că e un îngeraș. Seara când suntem singure acasă nu e așa de amuzant. Câteodată se uită peste umărul meu și râde cu zâmbet. Mă uit și nu e nimic. Bebelușii nu fac diferența dintre bine și rău. Sper totuși să fie un îngeraș”, a povestit Gina Pistol, la InstaStory.

Smiley a oferit recent un interviu, în care vorbea despre botezul fetiței sale. Nu a vrut să divulge data pe care au ales-o el și Gina Pistol.

”Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley pentru Click! Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere lui Smiley.

Comentarii
Adauga un comentariu