Actualitate

Gina Pistol a uitat de Nicola in bratele lui Mihai Radut!

Publicat: 30 iun. 2012

Dupa o relaTie tumultuoasa de cinci ani cu afaceristul libanez Nicola, incheiata definitiv in aceasta primavara, Gina Pistol nici nu spera sa-Si refaca prea repede viaTa amoroasa. Ei bine, de o luna de zile, celebra blonda Si-a recapatat zambetul, iar reponsabil pentru asta este fostul stelist Mihai RaduT, care, deSi se afla la frageda varsta de 22 de ani, a avut maturitatea sa o seduca pe GinuTa.

In zadar a aSteptat Gina Pistol, in ultimii cinci ani, sa imbrace rochia de mireasa Si sa-Si intemeieze o familie alaturi de libanezul Nicola. DeSi au avut o relaTie lunga, iar sentimentele au fost puternice, nenumaratele certuri Si desparTiri au Subrezit-o, iar, in primavara acestui an, protagoniStii au decis sa-i puna capat o data pentru totdeauna. Cu toate ca nu au trecut decat cateva luni, iar Gina a scos din calcul o eventuala alta relaTie amoroasa, inevitabilul s-a produs Si inima i-a fost pusa pe jar de un tanar fotbalist. Tanar tare, daca se ia in calcul faptul ca este cu opt ani mai mic decat fostul "iepuraS Playboy". Fericitul caStigator al inimii Ginei (30 de ani) este fostul stelist Mihai RaduT, care in momentul de faTa joaca la Targu Jiu. Potrivit surselor noastre, cei doi s-au apropiat in urma cu o luna, clasic, prin intermediul prietenilor comuni, insa intalnirile lor au fost sporadice, fotbalistul aflandu-se in cantonament. Si, cu toate acestea, lucrurile s-au legat intre ei. "Da, exista cineva care ma face sa am fluturaSi in stomac", a declarat Gina Pistol pentru Kanal D in urma cu cateva zile, insa a refuzat sa dezlaie identitatea celui care i-a pus inima pe jar. ASadar, Gina Si Mihai sunt pe punctul de a pune bazele unei relaTii stabile, insa, momentan, exista un mic impediment – distanTa. In timp ce blonda iSi desfaSoara cea mai mare parte a activitaTii in BucureSti, fotbalistul este reTinut la echipa, la Targu Jiu.

RelaTie tumultuoasa cu libanezul Nicola
Gina Pistol s-a iubit timp de cinci ani cu afaceristul de origine libaneza Nicola. Povestea lor de iubire a avut multe suiSuri Si coboraSuri. Azi iSi jurau ca nu vor sa mai auda unul de altul, maine uitau tot. Au existat Si pauze de cateva luni, timp in care amandoi au incercat sa-Si refaca viaTa amoroasa sau macar sa se distreze puTin, dupa caz. La ultima impacare, Nicola i-a daruit Ginei un inel cu diamant Si, cand toTi apropiaTii lor aSteptau invitaTiile la nunta, ei Si-au anunTat desparTirea definitiva. In primavara, Gina Si-a facut bagajul Si s-a mutat la mama ei in Ferentari.


S-a iubit cu Marica
Mihai RaduT nu este singurul fotbalist din viaTa Ginei Pistol. In vara lui 2009, in timpul uneia dintre desparTirile de libanezul Nicola, blonda s-a cuplat cu Ciprian Marica. DeSi ea declara la acea vreme ca il iubeSte sincer, relaTia lor nu a durat decat cateva luni. La scurt timp dupa separare, Gina s-a intors la Nicola.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit