Celebritati

Gina Pistol: ‘Mi se pare ieftin sa zici ca faci sex cu o femeie’

Publicat: 20 apr. 2010

Iepurasul neastamparat, Gina Pistol declara la Acces Direct ca este multumita de viata ei. Desi in prezent locuieste cu iubitul pentru ca nu isi permite sa isi cumpere o casa, vedeta spune ca s-ar simti la fel de bine si daca ar locui la mama acasa, si nu ar fi prima din showbiz-ull romanesc care face acest lucru: ‘Mi se pare foarte dificil sa-ti cumperi o casa. Nu stiu de unde au fetele astea atatia bani, poate au alocatia mai mare. Dar nu am o problema cu asta. Acum locuiesc cu iubitul meu si daca nu as fi fost cu el as fi putut sta foarte bine cu mama’, a declarat Gina Pistol in emisiunea lui Madalin Ionescu.

Pe de alta parte, frumoasa blonda a tinut sa lamureasca faptul ca, daca ar fi lesbiana, nu ar face sex cu Mihaela Radulescu, Oana Zavoranu si Cosmina Pasarin, ci ar face dragoste cu ele.

‘Daca ar fi sa-mi placa femeile, as face dragoste cu ele nu sex. Mi se pare ieftin sa zici ca faci sex, ‘ a sups Gina Pistol, care, de curand, declara ca cele trei vedete ar fi preferatele ei daca ar fi lesbiana.loading...

Adauga un comentariu