Magazin

Gina Pistol nu se mai afla printre ”febletele” lui Catalin Scarlatescu! Pe cine a pus ochii faimosul chef: ”M-am indragostit”

Publicat: 18 iun. 2018
1

Este dorit de numeroase femei, insa Chef Catalin Scarlatescu este un barbat extrem de exigent, care are multe asteptari de la femeia care urmeaza sa il cucereasca. Acesta a tinut prima pagina a ziarelor alaturi de Gina Pistol, care i-a promis ca il ia de sot daca va ajunge sa cantareasca 90 de kilograme. Juratul de la „Chefi la cutite” s-a tinut de cuvant si a ajuns chiar sa aiba sub 90 de kilograme, insa, intre timp, Gina s-a cuplat cu Smiley si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de artist. Chiar daca si in prezent cei doi continua seria glumelor ca ar forma un cuplu, toata lumea stie ca acestia sunt buni prieteni. In emisiunea de aseara, Catalin Scarlatescu a luat prin surprindere pe toata lumea. Acesta a fost extrem de impresionat de calitatile unei concurente, de care a declarat ca s-a indragostit.

„M-am indragostit de doamna asta. Pe cuvantul meu de onoare”, a spus Chef Catalin Scarlatescu despre o concurenta de la ”Chefi la cutite”. O femeie mai matura a reusit cucerit pe loc pe jurat cu experienta ei. Concurenta l-a atras pe Catalin Scarlatescu si cu felul in care stie sa gateasca, dar si cu experinta pe care o avea.

Zilele trecute, celebrul bucatar a vorbit despre motivul care l-a determinat sa slabeasca atat de mult:
„Pe 18 martie m-am apucat de aceasta transformare. Iti iei un kilogram de mancare si mananci doar 100 de grame. Colegii mi-au pus un sac de 50 de kile in carca si nu am putut sa il duc. Am slabit 47 de kilograme. Cand iti spune cineva: mai ai 2 ani si mori… Da, asa a fost in cazul meu. Cand ai glicemia 270 si ceva… Atat de mare o aveam. Mananca doar foarte putin. Tot raul e spre bine. Hai sa vedem mult si sa mancam putin. Aveam 136 de kilograme si acum am vreo 87. Ma cantaresc in fiecare zi. Inainte eram asa… foarte mare”, a povestit Catalin Scarlatescu.

Adauga un comentariu