Cancan ultimă oră

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, va prezenta sezonul 10, dar și Marea Finală a sezonului 9

Publicat: 16 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la Chefi la cuțite sezonul 9 pentru că a rămas însărcinată. Din fericire aceasta s-a întors la Chefi la Cuțite, Antena 1 pregătind o întreagă echipă care să-i țină loc mult iubitei prezentatoare de către publicul emisiunii culinare.

Gina Pistol anunță câștigătorul Chefi la cuțite, sezon 9
Gina Pistol a revenit la finalul sezonului 9 Chefi la Cuțite și a prezentat cele mai importante momente, ale sezonului. Aceasta va anunța, miercuri, 16 iunie 2021, marele câștigător al emisiunii culinare.

Antena 1 vine și cu o veste bună, în sezonul 10, Gina Pistol preia postul de prezentator, care a fost ținut „cald” de Irina Fodor și Speak.

Înscrierile pentru Chefi la cuțite 2022 au început, iar prezentatoarea fară excepție a sezonului 10 este Gina Pistol.

Asia Express o altă emisiune adorată de public va fi prezentată însă de Irina Fodor și 4 ajutoare, până când Gina poate să revină la postul ei.

Ce salariu lua Gina Pistol la Antena 1. Suma la care mulți nici nu visează

Potrivit unor surse, Gina Pistol încasa în jur de 15.000 de euro pe sezon. Aceeași suma este vehiculată și pentru Asia Express. Astfel, se poate spune că frumoasa blondină ajungea să câștige extem de bine pentru doar două emisiuni.

Înainte de a ajunge celebră, Gina a muncit ca vânzătoare în Roșiorii de Vede din cauza situației financiare nu tocmai bune pe care o avea în familie. După ce a renunțat la studii și a ajuns în București, blondina s-a angajat tot ca vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de lux, frecventat de persoane publice.

După ce s-a făcut remarcată datorită frumuseții ei, Gina a ajuns iepuraș Playboy, iar pictorialul a fost un adevărat succes. A urmat apoi o carieră în televiziune, care astăzi a atins apogeul.

Odată cu schimbarea survenită la cele două show-uri, Irina Fodor urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună pentru a fi gazda Asia Express, iar pentru Chefi la Cuțite, a acceptat să bată palma pe 5.000 de euro.

Adauga un comentariu