International

Ginerele lui Donald Trump, functie importanta la Casa Alba

Publicat: 09 ian. 2017
1
Viitorul presedinte american, Donald Trump, il va numi pe ginerele sau, Jared Kushner, consilier principal la Casa Alba, au indicat astazi mai multe medii de informare, releva AFP, potrivit Agerpres.

Foarte influent in timpul campaniei electorale, Kushner joaca deja un rol foarte discret de influent strateg pe langa socrul sau in discutiile de constituire a viitoarei sale administratii. Dar ocuparea unui post oficial ridica probleme juridice, noteaza France Presse.
„Dl.Kushner este determinat sa se conformeze legilor federale americane in materie de etica si suntem in legatura cu Biroul federal de etica guvernamentala privind masurile ce trebuie luate”, a indicat un avocat al lui Kushner, citat de canalul NBC.
Casatorit cu Ivanka Trump, Jared Kushner va sarbatori marti 36 de ani. El conduce o vasta companie de promovare imobiliara mostenita de la tatal sau.
Proprietar al unei reviste imobiliare si al unui saptamanal destinat elitei din Manhattan, Kushner a castigat increderea socrului sau gestionand cu abilitate campania acestuia pe retelele sociale.
Este deja o figura-cheie in numeroase dosare, potrivit New York Times: echipa de tranzitie a lui Trump ar fi cerut oficialilor din administratia Obama sa transmita prin el toate problemele de politica externa care ar putea sa suscite atentia noului presedinte.
Potrivit presei, cuplul Ivanka Trump-Jared Kushner se pregateste sa paraseasca New Yorkul pentru a se instala la Washington cu cei trei copii mici ai lor. Ei ar urma sa se mute in acelasi cartier exclusivist unde ar trebui sa locuiasca si Barack si Michelle Obama.
Comentarii
  • wow… americanii nu au auzit de ANI ? Congresul american ce face ? sa se inspire de la Parlamentul României ? la noi nici şofer nu poti fi daca eşti ruda cu un parlamentar. mai catolici decat Papa.

Adauga un comentariu