Sanatate

Ginosept ovule pentru rana pe col. Ce conțin și cât sunt de eficiente?

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ginosept ovule pentru rana pe col. Ce conțin și cât sunt de eficiente
Ginosept ovule este folosit doar la recomandarea medicului. Medicamentul conține numeroase ingrediente naturale, care mai de care mai eficiente pentru problemele feminine.

Ginosept ovule este un tratament natural, realizat din plante și uleiuri esențiale, eficient în cazul infecțiilor vaginale. În ceea ce privește rana pe col, lucrurile se complică, iar Ginosept ovule poate fi folosit doar la recomandarea medicului.

Potrivit fares.ro, utilizarea de Ginosept ovule a condus la reducerea simptomelor clinice în 93% dintre cazuri, la negativarea frotiului vaginal la 71,4% dintre paciente și nu a provocat reacții adverse la 95,3% dintre femeile cu afecțiuni ginecologice.

Iată ce conține Ginosept ovule și care sunt efectele ingredientelor naturale asupra candidozei vaginale și a altor maladii genitale.

ovule vaginale pe un fundal roz
Utilizarea de Ginosept ovule a condus la reducerea simptomelor clinice în 93% dintre cazuri, la negativarea frotiului vaginal la 71,4% dintre paciente și nu a provocat reacții adverse la 95,3% dintre femeile cu afecțiuni ginecologice.

Ginosept ovule poate fi folosit pentru rana pe col?

Rana pe col este o afecțiune caracterizată printr-o inflamaţie a colului uterin, care trebuie depistată şi monitorizată atent. Tratamentul medical vizează, în primul rând, înlăturarea infecţiei cu ajutorul unui tratament local (irigaţii sau ovule) şi a unor tratamente cu antibiotice, antifungice sau antivirale, pe cale orală. În cazul în care apar modificări, este recomandată colposcopia, o examinare a colului prin intermediul unui microcip special, care poartă denumirea de colposcop și testarea pentru HPV.

Ginosept ovule este folosit doar la recomandarea medicului. Medicamentul conține numeroase ingrediente naturale, care mai de care mai eficiente pentru problemele feminine. Printre acestea se numără propolisul și extractul de gălbenele, care au un puternic efect antifungic, asemănător clotrimazolului. Cele două ingrediente luptă împotriva candidozei vaginale, prin inhibarea producției de biofilm și ajută la îndepărtarea infecțiilor vaginale de natură fungică.

Mai mult decât atât, ovulele conțin și extract de tuia, care are acțiune antibacteriană, grație conținutului ridicat de carotenoide. Acțiunea antibacteriană este dublată de prezența α-, β-tuiona şi fencona, care au și efect antifungic.

În componența Ginosept ovule se mai află și mugurii de plop, care au efect antiinflamator, mulțumită compușilor flavonoidici: cvercetina, acizii fenolici, pinocembrina şi derivaţii saligenolului.

Prin conținutul de ulei esențial de eucalipt, medicamentul tratează cistita, leucoreea și vaginita. Efectele binefăcătoare sunt date de eucaliptol, o substanță antiinflamatoare și antimicrobiană. Nici uleiul de cimbru nu se lasă mai prejos și contribuie la înlăturarea candidozei, având efecte antibacteriene și antifungice.

De acțiunea analgezică și antiinflamatoare se ocupă eugenolul, ingredintul activ din uleiul esențial de cuișoare. Acesta inhibă substanțele endogene, care generează durerea și inflamația.

În final, uleiul esențial de coada-șoricelului, bogat în 1,8-cineol, camfor și borneol, ajută la refacerea mucoasei vaginale lezate, la decontaminarea microbiană și la reducerea inflamațiilor vaginale.

o femeie la medic
Prin conținutul de ulei esențial de eucalipt, medicamentul tratează cistita, leucoreea și vaginita.

Cum se manifestă rana pe col?

Rana pe col poate să scape neobservată mult timp, deoarece colul uterin nu are un număr foarte mare de receptori de durere. Astfel, simptomele își fac apariția destul de târziu.

Rana pe col se manifestă prin scurgeri vaginale frecvente, care au o culoare gălbuie și un miros neplăcut. Uneori, aceste scurgeri sunt însoțite de sângerări după contactul sexual sau de sângerări între menstruații.

De obicei, nu apar dureri locale sau febră, dar sunt și cazuri în care iau naștere durerile lombare, dismenoreea (absența menstruației), dispareunia (durere la contactul sexual) și menoragiile (menstruaţii abundente).

Evoluția cervicitei durează mai mulți ani și, dacă nu este tratată la timp, poate determina apariția unor complicații la alte organe din zona respectivă. Totodată, cervicita poate crește riscul de cancer de col uterin.

Așadar, este necesar ca această afecțiune să fie tratată la timp.

Adauga un comentariu