Magazin

Giovani Becali si Meme Stoica, pizza si delicatese dupa gratii

Publicat: 21 iun. 2015

Condamnatii din ”Dosarul Transferurilor” nu o duc asa rau cum ar crede multi. In timp ce colegii lor de suferinta mananca doar ce li se ofera din partea inchisorii, greii fotbalului se bucura de adevarate delicii culinare dupa gratii.

Potrivit presei tabloide, Giovani Becali si Meme Stoica aleg frecvent sa isi comande pizza sau alte delicatese de la localuri de lux.

Citeste si E INCREDIBIL ce a patit Jean Padureanu la o zi dupa eliberarea din inchisoare

Mancarea este introdusa in penitenciar chiar de catre gardieni, care sunt apoi rasplatiti regeste de catre Giovani Becali. De altfel, acesta este cunoscut ca un om „darnic”.

Nici Mihai Stoica nu se zgarceste. Doar ca Meme are alte necazuri. Managerul Stelei are probleme de sanatate.

Citeste si Gica Popescu, PROBLEME in inchisoare

Recent, Stoica a suferit si un accident in ambulanta puscariei in timp ce era transportat la spitalul Militar. Managerul Stelei a acuzat la acel moment dureri puternice in piept. In plus, Meme are si probleme cu spatele iar apropiatii sai sustin ca ar avea nevoie de o operatie.loading...

Comentarii
  • aidade , lasati-o moarta cu justitia voastra cu tot .va bateti joc de tara asta cum vreti toti dar absolut toti cei care au avut curaj sau nu au avut nimic de pierdut in anii 90-91 : tiganii, schimbatorii de valuta, salariatii de rang 2-3 si 4 din judetienele de pcr. azi sunt milionari sau chiar miliardari,iar cei care au muncit corect sau tinut de serviciu [sa nu-si piarda piinea azi au o pensie de 4-7 -8 cel mult 10 mil. deci e bine nu ????

Adauga un comentariu