Cancan

Giulia Anghelescu, dezvăluiri neașteptate despre problemele din căsnicie. ,,Eu am fost convinsă că vom fi împreună…”

Publicat: 26 mai 2022
Giulia Anghelescu
Giulia Anghelescu are o carieră artistică de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul autohton, Giulia Anghelescu, a făcut dezvăluiri neașteptate despre problemele din căsnicie. Artista va sărbători în curând 10 ani de căsnicie alături de Vlad Huidu, bărbatul care i-a cucerit inima încă din tinerețe. Cu toate că are o familie frumoasă și doi copii de care este tare mândră, Giulia Anghelescu a recunoscut că mariajul ei a fost greu încercat de probleme și momente tensionate. Iată ce spune vedeta despre provocările vieții de familie.

Giulia Anghelescu, dezvăluiri surprinzătoare despre problemele din căsnicie

Îndrăgita artistă Giulia Anghelescu a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură din plin de viață. Aceasta are o carieră artistică de succes și este extrem de apreciată de public. Mai mult, vedeta este activă și în mediul online și face furori cu aparițiile sale incendiare. La 37 de ani, Giulia Anghelescu arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Dincolo de celebritate și de lumina reflectoarelor, Giulia Anghelescu se declară o femeie împlinită în viața privată. Artista are o căsnicie frumoasă alături de Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, iar de când a devenit mămică radiază de fericire.

Cu toate acestea, cântăreața a recunoscut că a avut parte de multe provocări pe plan personal și că relația de dragoste alături de soțul ei a fost greu încercată, cei doi fiind despărțiți la un moment dat dintr-un motiv surprinzător.

„Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum trebuia. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii. Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, ai mei și ai lui, parcă era război. Eu chiar nu am regrete. Nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el.”, a declarat cântăreața.

Cu toate că au fost o perioadă despărțiți, Giulia Anghelescu a crezut cu tărie că Vlad Huidu este alesul și că cei doi vor fi împreună într-un final.

,,Am fost împreună 3 ani după care ne-am despărțit un an jumate, iar după ne-am regăsit. Am fost perseverentă, am așteptat. Eu am fost convinsă ca vom fi împreună și că el va fi tatăl copiilor mei. Sunt o femeie care știe ce vrea și indiferent de situație voi lupta până în pânzele albe pentru lucrurile pe care mi le doresc.’’, a mai precizat artista.

În prezent, aceasta se bucură din plin de viață alături de soțul ei și se dedică în totalitate familiei și muzicii. De provocări pe plan amoros a avut parte și celebra cântăreață Irina Rimes. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat la o vârstă fragedă și a suferit enorm după câteva povești de dragoste care s-au terminat cu despărțiri dureroase.

Și celebra Cristina Rus s-a confruntat cu momente grele în căsnicie, dar a reușit să treacă peste momentele tensionate împreună cu soțul ei. De ceva vreme, artista s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei.

Ce spune frumoasa artistă despre partenerul ei de viață

Giulia Anghelescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Vlad Huidu. Cei doi au o căsnicie de peste 10 ani și sunt mai fericiți ca oricând împreună. Artista a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei, dar și care sunt secretele relației lor longevive.

„Ne-am cunoscut la o emisiune, după care ne-am împrietenit și am rămas prieteni. Și până în ziua de astăzi… Nu, glumesc, după ce am fost prieteni foarte apropiați, ne-am împrietenit mai bine și asta a fost. În urmă cu 18 ani, eu eram invitată și acolo a fost prima noastră întâlnie, de unde a pornit totul. (…)

Cred că secretul unei relații de lungă durată este, în primul rând, înțelegerea și prietenia. Trebuie să fie și dragoste clar pe acolo pe undeva. Dar lucrurile astea sunt un pic mai importante și de asemenea, respectul. Cred că doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung. Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste.”, a declarat vedeta.

Giulia Anghelescu are o carieră artistică de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Celebra cântăreață se declară o femeie împlinită și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor cu formele perfecte și ținutele provocatoare.
Adauga un comentariu