Actualitate

Giulia isi mai doreste un copil! Vezi ce sfaturi ofera femeilor tinere!

Publicat: 24 oct. 2012
Cantareata Giulia Anghelescu Huidu si Anca Turcasiu au fost prezente, ieri, la lansarea unui produs unic in Romania de contraceptie pe cale naturala, dar cu ajutorul caruia poti stabili si care sunt si zilele fertile si astfel cresti sansele sa ramai insarcinata.
 
Anca a fost extrem de incantata de noul produs si a declarat ca este dispusa sa apeleze la noua metoda, care presupune masurare temperaturii organismului pentru stabilirea zilelor fertile pe care sa le evite daca nu mai doreste alti copii. 
 
Aparatul este un minicomputer inteligent al ciclului cu ajutorul caruia poti afla cand esti in perioada fertila prin masurarea temperaturii in momentul trezirii. "Eu nu mai sunt interesata sa mai am alti copii, astfel ca eu il voi folosi sa aflu perioada fertila pentru a evita o sarcina. Mi se pare ca este o metoda foarte buna, dat fiind faptul ca nu mai sunt nevoita sa apelez la anticonceptionale" a declarat Anca.
 
De cealalta parte, Giulia vrea sa ramana insarcinata cat mai repede si ea a declarat ca il va folosi pentru a afla perioada fertila: "Este foarte important pentru femeile tinere sa fie informate mai ales intr-o lume in care toate sfaturile sunt la un click distanta.
 
 De cele mai multe ori viitoarele mamici sunt derutate de tot felul de pareri pe care le aud si nu stiu exact cum sa procedeze. Ma bucur mult ca exista aceste mici aparate cu ajutorul carora iti poti planifica o sarcina si iti poti identifica exact care sunt zilele indicate pentru a ramane insarcinata.
 
 Eu si Vlad ne mai dorim un fratior sau o surioara pentru micuta Antonia si pentru ca-mi doresc ca diferenta de varsta dintre ei sa nu fie foarte mare probabil acest lucru se va intampla cat de curand!" a declarat Giulia.

sursa:Libertatea.roloading...

Adauga un comentariu