Sport

Glasgow Rangers pregătește transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut în Scoția. „Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire!”

Publicat: 02 mart. 2021
Ianis Hagi
Glasgow Rangers pregătește transferul lui Ianis Hagi

Oficialii lui Rangers pregătesc transferul lui Ianis Hagi, iar presa din Scoția au anunțat și care este suma pe care echipa condusă de Steven Gerrard o cere pentru internaționalul român în vârstă de 22 de ani. Conform jurnaliștilor de la Ibrox Noise, oficialii lui Rangers l-au trecut pe Ianis Hagi pe lista jucătorilor de care doresc să se despartă în perioada următoare, dar pentru o sumă uriașă de bani. După ce Ianis Hagi și-a recăpătat postul de titular la Rangers, conducerea clubului din Scoția ar dori să-l vândă pe 25 de milioane de lire, adică aproximativ 29 de milioane de euro. Sursa citată a întocmit o listă cu fotbaliști care ar putea reprezenta subiectul unei mutări pe bani mulți în afara Scoției, iar între numele menționate se află și mijlocașul român.

Glasgow Rangers pregătește transferul lui Ianis Hagi

Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc.

„Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris scoțienii de la Ibrox Noise.

Pe lista jucătorilor pe care Ranger speră să încaseze sume importante de bani se mai află Ryan Kent, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, Glen Kamara și Alfredo Morelos. Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a fost cumpărat de Rangers pe 1 iulie 2020, după ce în perioada ianuarie – iunie 2020 a jucat sub formă de împrumut la gruparea din Scoția.

48 de meciuri a adunat Ianis Hagi pentru Rangers, a dat 9 goluri și a oferit 13 pase decisive.

Adauga un comentariu