Culinar

Glazură de post cu margarină. Cum să pregătești delicatese pentru un stil de viață sănătos

Publicat: 30 iun. 2022
un recipient cu glazura de ciocolata pe o masa
Pentru a prepara glazura slabă de ciocolată de cacao pentru tort, vei avea nevoie de mai multe ingrediente

Pentru a pregăti un deliciu extraordinar folosește glazura de post cu margarină.  Această glazură nu trebuie fiartă, nu conține nicio picătură de ulei, se comportă frumos atunci când este aplicată pe produse de patiserie și arată destul de decent pe capodoperele culinare. Se poate aplica atât pe produse de patiserie calde, cât și pe cele reci, și în plus, glazura nu îngheață la viteza fulgerului, așa că poți lucra cu ea încet.

Pentru a prepara glazura slabă de ciocolată cacao pentru tort, vei avea nevoie de mai multe ingrediente. Această glazură este folosită în multe produse de cofetărie și drept acoperire pentru dulciuri și batoane de ciocolată. Dar merită să încerci astfel de delicatese dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos și a unei alimentații adecvate. Este bine să știi că chiar și batoanele proteice de ciocolată acoperite cu glazură cu margarină ajută la pierderea în greutate.

o lingura de lemn cu glazura peste un vas cu ciocolata
Astfel de glazuri au o structură delicată omogenă, gust bogat de ciocolată neagră și cu lapte

Glazură permisă în timpul unei diete. Beneficiile ingredientelor conținute în acest desert savuros

În sine, ciocolata neagră nu dăunează siluetei, așa că dacă urmați o dietă, este sfătuită iubitorilor de dulciuri. Boabele de cacao sunt bogate în vitaminele E, PP și grupa B, precum și în minerale, precum calciu, magneziu, fier, potasiu și fosfor. Dar toate glazurile de bază de ciocolată includ nu numai produse din cacao, ci și o mare proporție de zahăr pudră. Aproximativ 35% din masa totală a produsului, uleiuri și grăsimi de 32-36%, care le fac plastice și potrivite pentru glazurare. O astfel de cantitate de zahăr elimină proprietățile benefice ale boabelor de cacao.

glazura care curge intr-un vas
Mulți adepți ai unui stil de viață sănătos și a celor care urmează postul cred că este imposibil să cumpărați glazură de ciocolată gata preparată

Pentru a obține un efect alimentar, și pentru a menține gustul strălucitor și fluiditatea glazurilor de ciocolată, zahărul din compoziție este înlocuit cu îndulcitori, iar în locul uleiurilor și laptelui se folosesc produse fără grăsimi.

Mulți adepți ai unui stil de viață sănătos și a celor care urmează postul cred că este imposibil să cumpărați glazură de ciocolată gata preparată. În opinia lor, chiar și amestecurile de glazură gata făcute vor conține zahăr și conservanți sau produse interzise spre consum în post. Cu toate acestea, cererea pentru alimente dietetice și cu conținut scăzut de calorii este în creștere. Prin urmare, mulți producători produc glazuri de ciocolată gata preparate, fără zahăr.

Astfel de glazuri au o structură delicată omogenă, gust bogat de ciocolată neagră și cu lapte. Una dintre componentele cheie ale acestora este înlocuită cu eritritol, steviozidă și alți îndulcitori.

o lingura de pe care curge glazura de ciocolata intr-un vas
În sine, ciocolata neagră nu dăunează siluetei, așa că dacă urmați o dietă, este sfătuită iubitorilor de dulciuri

Glazură de post cu margarină. Cum să pregătești și să decorezi un tort

Învelișurile de ciocolată și produsele de cofetărie fără zahăr sunt utilizate pe scară largă în producția de dulciuri asortate, drajeuri și alte produse de cofetărie. Acestea acoperă dulciurile cu o coajă netedă, strălucitoare, cu o aromă strălucitoare de ciocolată care se topește în gură.

Pentru a pregăti o glazură de post cerneți amidonul, zahărul pudră și cacao printr-o strecurătoare. Cacao este mai bine să luați de bună calitate. Pre-răciți apa adăugând o bucată de gheață în ea sau țineți-o în congelator. Într-un castron amestecă cacao cernută, zahărul pudră și amidonul.

Pentru a finaliza gătitul de glazură de post cu margarină adaugă apa rece la amestecul uscat și omogenizează bine cu o lingură. După care pune 3 linguri de apă, și 3 linguri de margarină, astfel vei obține o glazură groasă care se aplică bine pe cupcakes sau tort. Glazura se întinde bine și arată catifelată, după uscare nu se lipește și nu lasă urme. Adăugând puțină apă, literalmente o linguriță, vei obține o glazură mai subțire. Aceasta se întinde foarte bine și nu curge de pe brioșe. Sper să vă fie de folos rețeta de glazură de post de ciocolată.

o lingura de pe care curge glazura de ciocolata intr-un vas
Această glazură este folosită în multe produse de cofetărie și drept acoperire pentru dulciuri și batoane de ciocolatăAdauga un comentariu