Magazin

Gloria Agency este alegerea Nr. 1 pentru moldovencele care se mută în București!

Publicat: 27 sept. 2021

Multe fete din Moldova visează să ajungă în București, orașul tuturor posibilităților. Probabil că și tu te-ai gândit la asta. Totul e mai frumos în Capitală: sunt o multitudine de cluburi si cafenele, magazine de lux si oportunitati la fiecare pas. Ne bucurăm să-ți dăm o veste bună: acum ai șansa asta chiar tu!

Da, exact, ai acum oportunitatea să te muți în București! Și să faci o mulțime de bani. Cum? Mai simplu decât îți poți imagina: te angajăm ca model de videochat la Gloria Agency! În felul ăsta intri direct în elita modelelor din Capitală și îți permiți un stil de viață la care doar visai.

Deja te interesează și pe tine? Ne bucurăm tare mult! Înseamnă că vrei cu adevărat să treci la nivelul superior. Îți dorești și tu să ai o viață în roz, așa cum credem că meriți. E ceea ce dorim și noi într-o colaborare. Hai să afli mai multe despre șansa asta!

Fii și tu un model super plătit în videochat!

Hai mai întâi să vorbim un pic despre tine. Tu cât câștigi acum? 1.400- 1.500 lei pe lună? Poate că până acum erau ok pentru tine sumele astea. Noi te felicităm în primul rând că lucrezi. Asta înseamnă că ești o fată serioasă. Dar știi și tu că întotdeauna ai visat la mai mult. De asta merită să vii în București.

Dar nu te invităm aici ca să câștigi tot atât, fiind chelneriță sau recepționeră la vreun hotel. Ci ca să faci mulți bani, extraordinar de mulți bani. Și să înțelegi ce înseamnă confortul unei vieți de lux. Așa cum deja au viitoarele tale colege, modelele de la Gloria Agency.

Așadar, te invităm să facem bani împreună. Ca să simți imediat că aici vorbim serios, în primele 3 luni îți oferim 65% procent sau minim de 12000 lei, adică 4.000 lei lunar, în mână. În felul ăsta, știi sigur că ai cu ce plăti o chirie și pui bazele succesului tău.

Oricum, nu ne așteptăm să rămâi doar la banii ăștia, chiar dacă îți lipsește experiența în domeniu. La Gloria Agency, avem o întreagă echipă de trainere, 100% feminină, care îți vine în ajutor. Din prima secundă în care intri în studio, facem ca lucrurile să meargă pentru tine.

Cu alte cuvinte, dacă ești drăguță, îngrijită și știi bine engleza, ai toate șansele să faci rapid progrese. Mai ales că lucrăm pe cele mai mari site-uri de videochat din lume. Adică primești ajutor și de la partenerii noștri, prin tot felul de promoții și sesiuni online de învățare a secretelor videochatului.

Parcă sună bine, așa e? Ca să sune cu adevărat wow, îți spunem și venitul mediu al unui model de videochat de la Gloria Agency: 5.000 dolari pe lună. Acum înțelegi de ce merită să vii în București, să colaborăm? Gândește-te cum s-ar schimba viața ta când primești atâția bani lună de lună!

La Gloria Agency, câștigi bine, arăți impecabil

Banii sunt, desigur, cei mai importanți pentru tine. E și normal să fie așa. Cu toate astea, lucrurile bune nu se opresc aici. Noi nu vrem să fim un studio care doar îți dă o cameră, o conexiune la internet și gata, asta e tot. Depășim standardele, mergem în zona de videochat premium.

Facem asta prin investiții substanțiale în succesul tău. Organizăm workshop-uri individuale de make-up, adică exact pentru nevoile tale. Înveți de la specialistele noastre tehnici și stiluri variate de machiaj. În plus, îți oferim discount-uri de până la 40% la produse de calitate de la magazinele cu cosmetice de lux din mall-urile din București.

Punem mare accent pe partea de look pentru că imaginea ta este esențială în jobul de model. La Gloria Agency îți punem la dispoziție propriul tău consultant de imagine și experte în psihologie, sau dezvoltare personală. Așa îți dezvolți și arta conversației, prin care îți fidelizezi membrii cei mai buni.

Ca să uiți complet de stres, aici ai și zone de relaxare, ca să fii întotdeauna într-un mood bun. Colegele din echipă te ajută și cu mici lucruri zilnice, ca să îți elibereze timpul: comenzi de mâncare, shopping online și ce mai ai tu pe agenda personală.

După cum observi, facem un efort comun pentru binele tău. Ca să te simți tot timpul în cea mai bună dispoziție. Ești în centrul atenției noastre și ne face plăcere să lucrăm cu tine. Ne motivează succesul tău și ne străduim să ajungi cât mai repede la media de 5.000 de dolari pe lună. Ca pe urmă s-o depășim, firește!

Vrei să ai un nou început, în inima României? Vino și tu la Gloria Agency, unul dintre liderii videochatului din București! Apropo de visele tale, sloganul nostru e chiar așa: Your dream is our mission! Hai să ne cunoaștem și să facem bani împreună!

Sun-o acum pe colega noastră Adina, de la HR, la telefon: 0729 330 330.

O zi superbă ca tine îți dorim!

 

Adauga un comentariu