Magazin

Gloria Agency și Lucky Group extind colaborarea în videochatul premium

Publicat: 28 sept. 2021

Videochatul din România se dezvoltă într-un ritm susținut în ultimii ani. Marile studiouri, concentrate în orașele importante, își profesionalizează puternic activitatea. Astfel, țara noastră își consolidează statutul de centru european în domeniu.

Mergând această direcție, două dintre cele mai importante companii de videochat din țară au decis să-și extindă colaborarea. Primii pași au fost făcuți chiar în această toamnă, la Iași.

Cine sunt Gloria Agency și Lucky Group

Gloria Agency este una dintre cele mai mari companii de videochat din Capitală. Cu o experiență de peste 16 ani, operează sedii în Piața Unirii și Piața Romană.

 

Excelența sa este recunoscută și la nivel internațional, prin numeroase premii la marele evenimente și concursuri de profil. Totodată, modelele Gloria Agency se plasează constant în topul încasărilor de pe cel mai important site premium de videochat, LiveJasmin.

Lucky Group este cea mai mare companie de videochat din Iași. Cu o experiență de peste 10 ani, reunește 3 studiouri cunoscute la nivelul întregii Moldove: Lucky Studio, Heylux și Preziosa.

Performanța Lucky Group a devenit un standard de referință pentru alte studiouri din regiune, marcând momente de pionierat în videochat. Totodată, grupul se remarcă printr-o mare deschidere către cooperare în industrie.

Acesta are o voce pregnantă în promovarea colaborărilor pentru promovarea videochatului premium, orientate către beneficiul modelelor.

LanaRhodes, model de top Gloria Agency, a vizitat Lucky Group

Colaborarea dintre cele două companii reprezentative ale videochatului din România, începută încă de acum câțiva ani, este acum extinsă prin vizita la Iași a unui model de top Gloria Agency.

 

LanaRhodes, una dintre vedetele site-ului LiveJasmin, împreună cu managementul Gloria Agency, a vizitat LuckyGroup la începutul lunii Septembrie. Cu prilejul acestui eveniment, s-au pus bazele unui schimb de experiență pe termen lung, în avantajul ambelor companii.

În cadrul vizitei, LanaRhodes s-a întâlnit cu modelele de top de la LuckyGroup, de asemenea cu încasări-record pe LiveJamsin. S-a discutat despre noile trenduri din industrie, secretele înaltei performanțe, seriozitate și dedicare pentru a obține rezultate importante.

Totodată, LanaRhodes a împărtășit experiența personală ca model de top. În acest sens, a explicat și modelelor mai noi că parcursul către marile câștiguri poate fi mai rapid dacă există motivația necesară și o colaborare strânsă cu trainerele din studio.

De partea cealaltă, managementul Lucky Group a împărtășit know-how-ul său privind unele aspecte tehnice ale videochatului premium, precum și propria modalitate de retenție a modelelor care sunt la începutul carierei.

Colaborare aprofundată pentru viitor

Vizita echipei Gloria Agency la sediul Lucky Group din Iași marchează un nou pas în direcția extinderii colaborării dintre cele două companii. Cu acest prilej, a fost convenită continuarea acestui tip de vizite în perioada următoare.

Mai mult, Gloria Agency a lansat invitația ca o echipă de trainere și modele de la Lucky Group să se deplaseze la București pentru un schimb de experiență. Această propunere a fost acceptată, evenimentul fiind preconizat să se desfășoare chiar pe parcursul acestui an.

Scopul acestor acțiuni este de a extinde expertiza în videochatul premium atât la nivel organizațional, tehnic, cât și în privința modelelor. Prin aplicarea principiilor videochatului premium, sunt vizate îmbunătățiri în privința trainingului, dotărilor studiourilor, procedurilor interne și a motivării modelelor.

Dincolo de colaborarea bilaterală, Gloria Agency și Lucky Group consideră că acest tip de cooperare poate fi extins la nivelul întregii industrii. Mai ales că ambele companii au o relație excelentă cu LiveJamsin, un site care promovează intensiv videochatul premium la nivel internațional.

Contact:

Pentru orice detalii privind cele două companii din București și Iași, vă rugăm să ne contactați:

Gloria Agency, București

Adina, HR Manager, telefon: 0729 330 330

Lucky Group, Iași

Claudia, HR Manager, telefon: 0742 286 286

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu