Curiozitati

Glume de Australia: noua pui de crocodil la inaugurarea piscinei

Publicat: 07 ian. 2014

Australienii veniti sa se racoreasca la piscina publica din Mount Isa au avut parte, in afara de balaceala, si de putina adrenalina: in piscina erau pui de crocodili de apa dulce.

Directorul piscinei, Brian Rodriquez, spune ca dupa deschiderea piscinei, un inotator s-a apropiat de el si i-a spus ca nu vrea sa-l alarmeze, dar alaturi de el inota… un crocodil micut.

„Am luat imediat scula pentru curatat piscina si m-am dus sa-l scot din apa. Am scos unul, doi, trei, patru, cinci. In total au fost sase in apa. Am inceput imediat sa cautam si altii si am mai gasit inca trei pe sub mese”.

Rodriquez a declarat ca i s-a parut amuzant, „pentru ca nu ai ocazia in fiecare zi sa inoti alaturi de crocodili”, dar mai ales pentru ca nimeni nu a fost ranit.

Pui crocodil

Directorul crede ca cei noua pui de crocodil, in varsta de aproximativ o luna si cu lungimi de 20-30 de centimetri, au fost aruncati in piscina de un grup de glumeti, in noaptea dinaintea deschiderii piscinei pentru acest sezon.

Inregistrarile camerelor de luat vederi arata un grup de persoane care hoinareau in fata piscinei la ora 3.00, iar la 3.20 se puteau observa, pe o alta camera, cum deja crocodilii erau in piscina.loading...

Adauga un comentariu