Funny

Goale pusca in Orasul Interzis – FOTO

Publicat: 02 iun. 2015
Fotograful chinez Wang Dong a starnit un val de revolta dupa ce a postat mai multe imagini cu tinere goale, fotografiate in incinta fostului Palat Imperial din Beijing.
Fotograful si modelele sale au fost acuzati de profanarea acestei capodopere a arhitecturii chineze, fosta locuinta a zeilor si, bineinteles, a imparatilor ca fii de zei.
Scandalul s-a iscat pe siteurile de socializare, a fost preluat apoi de catre bloguri, presa regionala chinza si ulterior de cea internationala. Intr-una din fotografii o tanara este surprinsa, in toata splendoarea goliciunii ei, calarind statuia unui dragon, in vreme ce alta isi ridica fusta minuscula pentru a-si expune partile intime in fata camerei de luat vederi, intr-o zona intesata de turisi, dupa cum se poate observa pe fundalul respectivei imagini.

Vezi si Imagini magnifice surprinse in Orasul Interzis din China – VIDEO 

Wang Dong a declarat insa pentru The Beijing News ca fotografiile sunt artistice si ca nu crede ca afecteaza pe cineva. Internautii de pe siteul de socializare Sina Weibo, foarte vehementi si in numar mare, l-au acuzat insa de nerusinare si lipsa de respect fata de aceste valoroase relicve istorice, scrie evz.ro.
Reprezentantii muzeului Palatului Imperial au refuzat sa-si faca public punctul de vedere, presa chineza relatand ca nu este clar daca fotograful a primit permisiunea de a realiza fotografii in incinta Orasului interzis.
Autoritatile au inceput o ancheta in acest caz, legea chineza fiind deosebit de aspra cu persoanele care iti expun partile intime in public sau se comporta intr-o maniera indecenta. Daca vor fi gasiti vinovati, fotograful si modelele sale ar putea sta chiar si zece zile dupa gratii.  

Vezi si Lucruri pe care NU le stiai despre orasul Beijing loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit