Gadgeturi

Goclever Chronos Eco, un ceas inteligent si ieftin, cu autonomie de pana la 30 de zile

Publicat: 16 dec. 2014
5

Noul dispozitiv merge cu orice telefon cu iOS si Android de la 4.4 in sus.

GOCLEVER lanseaza smartwatch-ul CHORONOS ECO, intrand astfel pe piata de dispozitive electronice care pot deveni accesorii vestimentare. Avand un design minimalist si o greutate de doar 36 de grame, noul gadget se potriveste atat cu tinutele sport, cat si cu cele mai formale.

CHRONOS ECO a fost conceput ca un asistent personal care ofera informatii de pe smartphone direct pe incheietura utilizatorului. Datorita ecranului Sharp Memory LCD monocrom si rezistent la zgarieturi, toate informatiile importante cum ar fi identitatea apelantului sau informatii despre SMS-urile si email-urile primite, sunt afisate in mod lizibil. Dispozitivul poate fi folosit si in lumina puternica, dar si pe intuneric (datorita iluminarii). Controlul smartwatch-ului este deosebit de usor si se realizeaza prin intermediul a patru butoane.

Ceasul este insotit de un manual de utilizare, de o curea eleganta de culoare neagra si de un cablu magnetic pentru incarcare. In pofida dimensiunilor reduse, de doar 4.5 x 3.5 x 1.1 cm, CHRONOS ECO are o autonomie de pana la 30 de zile.  

GOCLEVER CHRONOS ECO demonstreaza cat de util poate fi un smartwatch in viata de zi cu zi. Folosirea dispozitivului impreuna cu un smartphone (bazat pe sistemul de operare Google Android), ofera utilizatorului o serie noua de oportunitati prin intermediul aplicatiei ce poate fi descarcata din Google Play si Apple App Store.

Una dintre functiile de baza ale ceasului este afisarea notificarilor instant despre apelurile, SMS-urile si email-urile primite, prin vibrarea discreta a dispozitivului. Astfel utilizatorul va fi informat despre orice eveniment nou, chiar daca smartphone-ul este comutat in modul de functionare silentios. Folosind aplicatia dedicata GOCLEVER CHRONOS ECO, exista posibilitatea transferarii catre ceas a tuturor notificarilor venite de la orice aplicatie de pe smartphone. Datorita interfetei deosebit de usor de folosit, fiecare utilizator poate personaliza, din doar cateva miscari, tipurile de notificari redate de ceas.

GOCLEVER CHRONOS ECO poate fi folosit de asemenea pentru controlul aplicatiilor de redare a muzicii, o functie deosebit de utila pe durata plimbarilor sau a sesiunilor de antrenament. O alta functie remarcabila este posibilitatea de a controla camera digitala incorporata in smartphone.

Antrenorul personal de la incheietura

Noul smartwatch GOCLEVER poate indeplini si rolul de antrenor personal: datorita accelerometrului incorporat, dispozitivul poate urmari activitatea utilizatorului, oferind informatii importante precum distanta parcursa, numarul de pasi efectuati sau numarul de calorii arse. De asemenea, ceasul poate fi folosit si pentru monitorizarea utilizatorului in timpul somnului.

Pentru a nu renunta la el atunci cand conditiile meteo devin mai nefavorabile, GOCLEVER CHRONOS ECO este rezistent la apa pana la 5ATM. Astfel, ceasul poate fi folosit si pentru inot, dar nu si pentru scufundari acvatice. Datorita tehnologiei „magnetic charging link” a fost redusa dimensiunea ceasului si s-a eliminat pericolul deteriorarii portului folosit pentru incarcarea bateriei.

Noul dispozitiv GOCLEVER poate fi folosit cu orice telefon mobil echipat cu sistem de operare Android (4.4) si iOS. Comunicarea dintre ceas si smartphone se realizeaza prin protocolul Bluetooth BT 4.0. Bateria incorporata de 1100 de mAh asigura o durata de functionare de aproximativ 4 saptamani in modul stand-by si de aproximativ 3 saptamani in conditii de utilizare normala.

GOCLEVER CHRONOS ECO este disponibil in Romania cu pretuei incepand de la 269 lei.

Adauga un comentariu