Diverse

Godina, amenintat pe Facebook dupa ce a criticat Jandarmeria

Publicat: 15 aug. 2018
14

"Am laudat Jandarmeria Romana de multe ori. Ba chiar am indemnat oamenii sa dea like paginii lor, iar cand s-a intamplat asta, pagina lor a crescut intr-o zi cu cateva mii de aprecieri. Am scris de multe ori in apararea lor, stiind clar ca multe din criticile adresate lor mi le voi lua eu, dar nu mi-a pasat pentru ca nu scriam decat exact ce gandeam eu. Nu ii consider datori pentru asta, nu m-au pus ei sa ii laud si nu asteptam multumiri. I-am criticat apoi o data. Pfffoaaaai!!! De la comentarii scrise intr-o limba romana stricata presarate cu multe injuraturi, la mesaje private cu amenintari. Zeci de review-uri cu injuraturi.

Vorbesc acum de unii, nu de toti, pentru ca, prin natura meseriei, cunosc foarte multi jandarmi si multi sunt cu capul pe umeri”, scrie Godina, pe Facebook. Politistul ii ”invita” pe critici sa-i ”umple pagina” cu recenzii negative. ”(…) Dar va inteleg, salariul pe care il aveti la stat si pentru care executati orice vi se spune nu l-ati putea castiga in veci in mediul privat din Romania. E lesne de inteles de ce. Pentru banii aia ar trebui sa plecati in afara si sa veniti sa protestati apoi la Victoriei. In gaz", a scris Marian Godina, tot pe Facebook.

Peste 400 de persoane – atat protestatari, cat si jandarmi – au fost ranite in timpul mitingului anti-PSD al Diasporei, din 10 august, dupa ce fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, petarde si tunuri cu apa. Interventia Jandarmeriei a fost aspru criticata in mediul online.
Adauga un comentariu