Stiri

Google+, 1 milion de utilizatori pe zi

Publicat: 04 aug. 2011

Lansata la sfarsitul lunii iunie, reteaua de socializare Google+ are deja 25 de milioane de utilizatori inca din 24 iulie, fapt care il face sa devina site-ul care a castigat cel mai repede aceasta audienta, potrivit datelor anuntate miercuri de comScore. Potrivit reuters.com, rata de inregistrare a noilor membri este de aproximativ un milion pe zi.

Cifra este uimitoare luand in considerare ca Facebook a reusit sa aiba 25 de milioane de vizitatori in trei ani, iar Twitter in 30 de luni. Desi datele arata ca Google+ a inregistrat un succes “ametitor”, asta nu ii garanteaza succesul pe termen lung. Si MySpace a depasit 25 de milioane de vizitatori unici in mai putin de doi ani, depasind Facebook si Twitter, insa anul trecut a pierdut o multime de vizitatori.

In SUA sunt mai mult de sase de milioane de vizitatori unici, in India peste 3,6 milioane, Canada ?i Marea Britanie au in jur de un milion de vizitatori unici, Franta si Taiwan in jur de de 500.000, iar Germania si Brazilia peste 90.000 de utilizatori.loading...

Adauga un comentariu